23948sdkhjf

Patenteret løsning håndterer kølemidlet

Exair's nye patenterede High Lift Chip Trapper tilbyder en hurtig og nem måde at rengøre kølemiddel-sumpe, oliespild eller brønde på.

High Lift Chip Trapper flytter væsker længere og højere.

High Lift Chip Trapper fra Exair fjerner de faste stoffer som eksempelvis chips, svovl og spåner ud af brugte kølevæsker og andre væsker med et løft på op til 4,5 meter eller med vandret vakuum på op til 6 meter.

Dermed er det muligt at forlænge kølevæskens levetid og fjerne bekymringen om olieaffaldsstoffer, der ødelægger udstyret.

Producenten peger på, at metalspåner i en maskine-sump kan blokere indgangen til kølevæskepumpen, som så reducerer kølevæskestrømmen og forårsager varme-relaterede skader på de dyre dele og værktøjer.

Regelmæssig rengøring af sumpen med en High Lift Chip Trapper eliminerer dette problem samt den tabte produktions- og nedetid.

Den trykluftdrevne High Lift Chip Trapper suger den beskidte væske ind i den medfølgende tromle og fanger alle de faste stoffer ind i en genanvendelig filterpose. Ved at dreje flowventilen, bliver den rengjorte væske pumpet ud igen. Der er ingen motorer eller løse dele, der kan tilstoppe eller slides. Den sikre drift skyldes en indbygget tryk/vakuum udløser og en automatisk sikkerhedsafbrydelse, der forhindrer udslip eller overfyldning.

High Lift Chip Trapper model 6190 er tilgængelig med 114, 208 og 416 liters kapaciteter. Systemet indeholder en to-vejs pumpe i rustfri stål, retnings-flowventil, tromle, tromlelåg, lukkeventil, 3 meter vakuumslange, 6 meter trykluftslange, chip-stang, 2 filterposer og en drum dolly (hjul).

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141