23948sdkhjf

Ny GS-ejer forventer fremtid med vækst

Ronni Kristensen har overtaget GS Eurolaser, og han medbringer en væsentlig produktion til vaskeriindustrien.

Ronni Kristensen, hidtil salgschef hos L-Tek i Allingåbro, har netop overtaget GS Eurolaser i Hedensted efter Flemming Lisbjerg og Leif Christensen. Den nye ejer forventer, at virksomheden vil vokse de kommende år.

- Dels har jeg min egen produktion med, og dels har jeg en række kunder, som gør det rigtigt godt i øjeblikket, siger Ronni Kristensen.

GS Eurolaser er en pladebearbejdningsvirksomhed, som blandt andet har fire laserskæreanlæg, fem kantpresser og fire robotsvejseanlæg.

Der er god plads til at øge produktionen i Hedensted, da der både kan udvides med flere kvadratmeter og også udvides med flere skift.

Ny produktionslinje
Ronni Kristensen har taget klejnsmed Kim Rosenkilde med til Hedensted. Han bliver produktionschef. De to driver også sammen virksomheden Plintho, som sælger en slags rulleplatforme til den professionelle vaskeriindustri. Platformene gør det muligt at placere vaskemaskiner tæt op ad hinanden, men samtidig være i stand til at trække dem ud og servicere dem.

- Vi har indgået samhandelsaftaler med nogle af de største i verden inden for vaskeriindustrien, og vi er ved at bygge en produktionslinje her til at producere platformene, siger Ronni Kristensen.

Aftale i april
De to hidtidige ejere, Flemming Lisbjerg og Leif Christensen, fortsætter som værkførere indtil videre.

- Jeg kendte ikke GS Eurolaser før. Jeg blev kontaktet af en virksomhedsmægler i januar, og siden havde vi en dialog. Vi kom i mål med en aftale i april, og jeg kunne skaffe den nødvendige kapital gennem Spar Nord Bank og Vækstfonden, fortæller Ronni Kristensen.

Han har en baggrund inden for værktøjsmagerfaget, og han har tidligere været selvstændig som indehaver af pladevirksomheden Lema. Han har også gennemgået en MBA ved Business Institue i Aalborg.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.422