23948sdkhjf

Cadsys satser på 3D-printere til industrien

Softwarespecialisten Cadsys udvider med salg af 3D-printere fra Roboze - målgruppen er metalindustrien.

Cadsys, der er leverandør af software til fremstillingsindustrien, præsenterer nyt produktprogram fra italienske Roboze, der leverer high-end 3D-printere til print i plasttyperne PEEK og Carbon PA.

- Det er et helt naturligt skridt for os at udvikle os i denne retning, da vores softwarepakker på kryds og tværs allerede understøtter 3D-print, samtidig med at 3D-print i højere og højere grad anvendes i produktionen siger Ricco Busk, administrerende direktør for Cadsys.

Roboze’s 3D-printere adskiller sig ifølge Ricco Busk på markedet ved at være 100 procent mekaniske og have en meget høj præcision. Ud over at kunne anvende gængse 3D filament-typer understøtter Roboze-printerne adskiller tekniske materialetyper, som kan anvendes til produktion af blandt andet emner til motorsports-industrien, luftfart og forsvarsindustrien.

- Og selvfølgelig i særdeleshed fremstillingsindustrien, hvor der blandt andet er et stigende behov for komplekse opspændingsværktøjer, der vil være langt billigere at fremstille ved additive manufactoring, siger Ricco Busk, som forklarer, at salget af 3D-printere er en del af en klar strategi.

- Det er en del af vores fortsatte vækststrategi at understøtte vores kunders behov for innovative løsninger, der kan give dem målbar succes på bundlinjen. Samarbejdet med Roboze er første skridt på vejen i en serie af innovative 3D-printløsninger, der lanceres i løbet af første kvartal, siger Ricco Busk.

For Alessio Lorusso, der er grundlægger af Roboze og administrerende direktør, er aftalen med Cadsys første skridt i en ny æra, der skal bringe teknologien tættere på kunderne i Skandinavien.

- De vil nu kunne få adgang til teste vores teknologi og teknologipolymerer og modtage emner få timer og få kilometer fra deres virksomheder, siger Alessio Lorusso, der med Roboze har tre typer printere i produktprogrammet.

10 forskellige materialer
Roboze One, der understøtter 10 forskellige materialetyper blandt andet Carbon PA, ABS-ESD, Flex TPE, Roboze og +400, der kan printe i højtemperaturmaterialer, blandt andet PEEK og Ultem. Den sidste model er Roboze Aargo +500, som er en varmrums-printer, der kan printe med 550 graders temperatur i opvarmet kammer med en printvolume på 0,5 kubikmeter.

Cadsys Scandinavia er et danskbaseret firma med to kontorer i Danmark og et i Sverige. Cadsys leverer fremstillingssoftwareløsninger til de skandinaviske markeder og står blandt andet bag SolidCAM, Esprit, iMachining og SpaceClaim.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079