23948sdkhjf

ProcesTeknik er genopstået - læs det her

Første nummer af ProcesTeknik er udkommet. Magasinet udkommer med Jern & Maskinindustrien. Du kan få et smugkig her.

Velkommen til første udgave af ProcesTeknik, som du gratis kan læse her:

Klik og læs ProcesTeknik her

På Jern & Maskinindustrien har vi de seneste år løbende beskæftiget os med de procestekniske spørgsmål, men nu lader vi det tidligere selvstændige magasin ProcesTeknik genopstå.

Men er der brug for et medie, der fokuserer udelukkende på de tekniske aspekter i energisektoren og fødevareindustrien, og som fokuserer på procesoptimering, brændsler, batterier og miljøspørgsmål?

Det enkle svar er ”ja”.

For det er i proces-industrien, at nogen af de største forretningsmæssige muligheder findes i øjeblikket, og det er i procesindustrien, at de store samfundsmæssige løsninger skal hentes frem.

I dette første nummer kan du eksempelvis læse om fremstilling af bæredygtig e-diesel, og du kan læse om smarte mikro energisystemer, der kan være et bæredygtigt alternativ, der giver nye muligheder for lokal oplagring af vedvarende energi.

For der er ingen grund til at underkende, at selv de største nationale og multinationale selskaber har taget en beslutning om, at også de er stået på det tog, hvor endestationen er en mere bæredygtig verden.

Handler det om fødevareindustrien, så giver svaret ”ja” nærmest sig selv.

Behovet for nye fødevareløsninger og sikkerhed i produktionen har aldrig været større i en tid, hvor det globale behov for mad nærmest eksploderer. Den udfordring kræver ikke bare gode idéer og godt håndelag. Det er en udfordring, der kun løses med nye maskiner, ny teknik og nye optimerede digitaliserede produktionsformer.

Vi ønsker dig god fornøjelse med vores genopståede procestekniske univers.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078