23948sdkhjf

Stuttgart satser på støbe-messe

CastForge er en ny støbe- og smedemesse i Stuttgart. Messen afholdes i juni i samspil med både laser- og overflademesse.

En messe med fokus på støbning og støberier slår dørene op i Stuttgart i dagene fra 5.-7. juni. Navnet er CastForge, og der er fuld fokus på støbegods og smedestykker.

Messearrangørerne har netop været i Danmark for at præsentere messen, og her blev det slået et slag for at få flere danskere til at gribe muligheden for at gæste messecenteret i Stuttgart og indhente ny viden og nye indtryk.

Klik for yderligere info om CastForge

Arrangørerne peger på, at der er gode flyforbindelser til Stuttgart, hvor messecenteret ligger klods op ad lufthavnen. Og så er messecenteret centralt placeret i forhold til det tyske motorvejsnet.

- Vi arrangerer CastForge som en messe, hvor alt udelukkende drejer sig om støbegods og smedestykker og deres forarbejdning, og med den nemme adgang fra Danmark til Stuttgart kan man sagtens besøge messen på en enkelt dag, siger departementsdirektør Gunnar Mey fra Messe Stuttgart.

Den nye messe er målrettet indkøbere, planlæggere, designere og udviklere, der får mulighed for at få overblik over markedet fra omkring 130 internationale leverandører af støbegods og smedematerialer. Og idéen er at give indblik i hele værdikæden fra støbning eller smedning af emner og mekanisk bearbejdning til den endelige komponent.

Flere messer samlet
CastForge afholdes sideløbende med en stribe andre industrimesser, som ligger side om side i hver sin hal i messecenteret i Stuttgart.

Derfor giver adgangsbilletten til CastForge også adgang til messerne Global Automotive Components og Suppliers Expo, Engine Expo, Automotive Interiors Expo, Automotive Testing Expo, Surface Technology og lasermessen Lasys.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094