23948sdkhjf

Skibsmotor-firma åbner ny afdeling

På grund af finanskrisen har PJ Diesel Engineering pludselig fået meget mere at se til. Nu åbner firmaet en ny afdeling i det gamle elværk i Rødby.
Finanskrisen har også sine positive virkninger.

Spørg bare hos PJ Diesel Engineering, som blandt andet reparerer skibsmotorer.

Den pressede globale økonomi har fået stadig flere til at reparere dieselmotorerne i stedet for at lade dem udskifte, og det betyder, at PJ Diesel Engineering fra Østerbro nu har åbnet en ny afdeling i Rødby på Lolland.

- For at kunne leve op til efterspørgslen har vi udviklet et helt nyt produktsortiment. De nye opgaver, vi nu får mulighed for at tage ind, betyder, at vi kan ansætte fire-fem smede og maskinarbejdere i løbet af de næste seks til otte måneder, udtaler projektleder Anders Bruun fra PJ Diesel til Erhvervsbladet.

Firmaet flytter ind i det gamle elværk i Rødby med en helt ny produktlinje og har fået et tilskud på 800.000 kr. fra EU's regionalfonde, der blandt andet hjælper udkantsområder.

I Rødby vil firmaet udføre reparation og renovering af firtaktsmotorer og komponenter til skibsmotorer blandt andet med svejsning af topstykker, udstødsventilhuse og stempler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094