23948sdkhjf

Nippon bygger ny fabrik

Med etableringen af endnu en luftgasfabrik i Skandinavien sikrer Nippon Gases - det tidligere Praxair - sig, at man er klar til at kunne levere til kunder i vækstområder som fødevareindustrien, forarbejdningsindustri og offshore.

Det oplyser Nippon Gases i en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at der investeres 200 mio. kr. i den nye luftgasfabrik, som får plads i Midt-Norge.

Opstart er allerede i maj 2019, og luftgasfabrikken forventes klar til brug i anden halvdel af 2020.

Nippon Gases står for produktion, markedsføring og distribution af industrigasser, levnedsmiddelgasser, specialgasser samt tøris.

I Skandinavien er der over 300 medarbejdere, flere luftgasfabrikker, fyldestationer, salgskontorer samt en tørisfabrik samt et forhandlernet med over 170 forhandlere, der sikrer lokal tilstedeværelse i hele regionen, oplyser Nippon.

Nippon Gases Danmark er en del af Taiyo Nippon Sanso Corporation, TNSC. TNSC er Japans største industrigasselskab og er blandt de fem største leverandører af industrigasser i verden. TNSC er tilknyttet Mitsubishi Chemical, som er en del af kernen i Mitsubishi gruppen.

Artiklen er en del af temaet Procesindustri.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062