23948sdkhjf

NTF-Aalborg tilbage på vækstsporet

Efter et 2017, som ledelsen hos NTF-Aalborg betegner som et konsoliderings-år, er den nordjyske producent af trådvarer tilbage på vækstsporet.

2018 endte med ”et tilfredsstillende positivt resultat”, og en væsentlig forbedring i forhold til forrige år.

Fremgangen er opnået uagtet, at der er brugt en del ressourcer på øget effektivisering og profitabilitet samt produktudviklingstiltag.

NTF-Aalborg leverer især til fødevare- og pharma-industrien. I branchen er der øget fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø, og desuden ses der lige nu en megatrend indenfor forædling af fødevarer verden over. Det er således de store fødevareproducenter, der sætter standarden i markedet, og det mærkes i form af travlhed hos NTF-Aalborg.

- Vi har især oplevet øget interesse på vores modulopbyggede afskærmningsløsninger. Det er et meget fleksibelt system, som sikrer hurtig installation og gør det nemmere for vores kunder at skabe høj sikkerhed og god hygiejne omkring deres maskinløsninger, fortæller produktchef hos NTF-Aalborg, Thomas Moust.

Forbereder yderligere vækst
På baggrund af vækststrategien og de generelle forventninger til markedet forventer NTF-Aalborg yderligere vækst.

- Vi har hos NTF-Aalborg været fokuseret på at vækste vores udenlandske forretning. Det danske marked er stadig vores vigtigste marked, men med den forventede vækst på flere eksportmarkeder får vi en god balance i virksomheden og spreder vores forretning ud på flere markeder, siger administrerende direktør Peter Petersen.

- På baggrund af det fundament, der er skabt det seneste år, markedets generelle udvikling, vores dedikerede medarbejdere og de skærpede krav til sikkerhed og hygiejne i markedet, forventer NTF-Aalborg at se stigende omsætning i den kommende tid, slutter Peter Petersen.

NTF-Aalborg A/S
mio. kr. 2018/19 2017/18
Bruttofortjeneste 17,2 15,3
Resultat før af- og nedskrivninger 1,7 -2,8
Resultat før skat 0,4 -3,9
Årets resultat 0,3 -3,0
Balancesum 15,4 15,2
Egenkapital 2,9 0,6
Antal ansatte 33 36
Regnskabsåret blev afsluttet 31. marts 2019

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094