23948sdkhjf

Tysk ordre til Inropa

Aalborg-virksomheden skal programmere robotter for den tyske traktorproducent Fendt.
Inropa har vundet ordre på levering af offline programmerings-system til at programmere robotter hos Fendt i Marktoberdorf, Tyskland.

Robotterne skal dels spule de komplekse chassiser til traktorerne med et rensemiddel og dels skylle chassiserne for at fjerne rensemidlet inden de bliver malet. Processen var indtil nu manuel, hvor en operatør rengjorde de meget store og komplekse emner med dyser, som var monteret på en lanse.

Produktion kan ikke standses
Idet produktionen ikke kan standses indenfor normal arbejdstid, har Fendt valgt, at alle robotprogrammer skal forberedes og vedligeholdes ved hjælp af offline programmering på pc.

Årsagen til, at Fendt netop valgte danske Inropa som leverandør af offline programmerings-systemet skyldes, at Inropa er i stand til at håndtere store fil-størrelser, svarende til de detaljerede CAD-modeller, som Fendt anvender til produkt-dokumentation.

Endvidere var Inropa tilstrækkeligt fleksibel til blandt andet at kunne tilpasse systemet til de specifikke filformater, som Fendt anvender i deres CAD-system samt at tilpasse flere andre detaljer, så systemet bliver lettere anvendeligt for Fendt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098