23948sdkhjf

Invitation: Sæt fart i din dataopsamling

Made inviterer nu en gruppe af små virksomheder til et projekt om at få mest mulig værdi ud af dataopsamling

Organisationen Made inviterer små og mellemstore virksomheder til et forløb, hvor virksomhederne kan få viden og indsigt i at anvende data i produktionen.

Afsættet er, at god brug af data kan optimere kvalitet og minimere nedetid.

Made vil samle fire til otte mindre virksomheder i et såkaldt klyngeprojekt. Det kan være virksomheder fra forskellige industrier, fordi udfordringerne deles på tværs af brancher, skriver Made i invitationen.

Gruppen vil blive vejledt og rådgivet af eksperter fra Alexandra Instituttet og blandt andet modtage sparring på konkrete problemstillinger, få viden til at tænke sikkerhed ind i dataopsamling og få hjælp til at udforme en god business case.

- Manglende viden og vejledning om nye metoder og processer må ikke blive en stopklods for virksomhederne, men det kan være vanskeligt for nogle SMV’er at få taget hul på opgaverne. I klyngeprojektet får virksomhederne via et skræddersyet forløb hjælp af eksperter til at sætte fart på udviklingen. Vi har set fra tidligere forløb, at strategisk arbejde med digitalisering kan give væsentlige forbedringer på kort tid, siger Lisbeth Heyde, innovationsnetværksleder i Made.

Forløbet består af fire moduler, hvor virksomhederne introduceres til emner som Machine Learning, Edge Computing og cybersikkerhed og får afprøvet prototyper. Virksomhederne får også afdækket hvilke udfordringer, de hver især har.

- Gennem forløbet vil virksomhederne blive klædt bedre på til at anvende data, så det giver værdi, siger Karen Johanne Kortbek, User Experience Specialist, ph.d., Alexandra Instituttet.

Artiklen er en del af temaet Data og digitalisering.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203