23948sdkhjf

Det sker: Temadag om FN’s verdensmål

Verdensmålene er vigtige for os alle, men hvordan arbejder man praktisk med verdensmålene i sin virksomhed og dagligdag?

Hvordan gør man ”verdensmål til hverdagsmål?” – og kan man ligefrem bruge verdensmålene til at skabe vækst?

Det er nogle af temaerne til en temadag hos EUC Nord, hvor hovedtaleren er den tidligere minister og næstformand for Venstre, Kristian Jensen, som holder sit foredrag ”Verdensmålene – vores vigtigste mission”.

Kristian Jensen giver i sit foredrag sit bud på, hvordan virksomheder og organisationer kan inddrage, implementere og eksekvere på verdensmålene, og hvorfor det er vigtigt, at både offentlige og private virksomheder interesserer sig for verdensmålene.

Derudover vil der være indlæg fra lokale virksomheder med praktisk erfaring med at arbejde med verdensmålene, samt indlæg fra EUC Nord med et budskab om, hvordan skolen tænker verdensmålene ind i sin drift.

Arrangementet finder sted i Atriumgården på EUC Nord, M.P. Koefoeds Vej 10 i Hjørring onsdag den 18. marts klokken 09.00. Der vil være morgenmad fra klokken 08.30, og arrangementet afsluttes med en sandwich to stay eller to go klokken 11.45.

Tilmeld dig senest fredag den 13. marts på https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=_Y6vzOWqZku3IgivUvyNkFSNCZOig_hNjzst2_mnS-RUQlkyVFNNQlhBVUkwRjE2WDg3SDNaRDNZTi4u.

Det er gratis at deltage.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11