23948sdkhjf

One-Click Dashboard sparer tid i udviklingsfasen

Med analyseværktøjet TwinCAT Analytics fra Beckhoff konverteres analyse automatisk til PLC-kode. Som noget nyt er det nu også muligt at få genereret et komplet HTML5-baseret analyse-dashboard automatisk - uden at skrive så meget som en linje kode eller lave grafisk design. Det oplyser Beckhoff.

Som det fremgår af navnet One-Click Dashboard, kan brugeren med blot et enkelt klik modtage en netværksadresse, hvor dashboardet kan åbnes i en browser. Dermed sparer man en masse tid i udviklingsprocessen. Automatisk genererede dashboards kan desuden tilpasses ved at konfigurere individuelle brugerindstillinger, som blandt andet gør det muligt for brugere at vælge deres egne farver og logoer, samt forskellige sprog og layouts.

Er der behov for omfattende tilpasning, kan brugerne desuden konfigurere deres dashboards i den integrerede grafiske editor Visual Studio. Beckhoff påpeger, at der selv i disse tilfælde kan spares tid og penge, da deres dashboards stadig genereres med langt færre klik end normalt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.863