23948sdkhjf

Værktøjsholder forbedrer effektiviteten

Mange produktionsvirksomheder oplever et konstant pres både internt og eksternt for at forbedre effektiviteten og samtidig levere præcisionsbearbejdning i topkvalitet.

Med henblik på at hjælpe med at løse denne udfordring kan Seco Tools nu præsentere sit nye modulopbyggede QC (Quick-Change) værktøjsholder-system. Den nye værktøjsholder kan ifølge producenten reducere opstillingstiden i produktionen, fordi operatøren kan fjerne skærehoveder og skær som en enkelt enhed, hurtigt indeksere dem og genmontere dem.

Systemet kan også bruges ved udskiftning af skærehoveder og skær til et andet sæt. QC-skærehovedet er udstyret med dobbelte hårdmetaltapper, der sørger for nøjagtig, ensartet og sikker skærmontering og indeksering. Det betyder, at operatøren kan udskifte skærehoveder uden fejl, så produktionen hurtigt kører igen, og operatøren er klar til ander opgaver, oplyser Seco.

Bearbejdningshastigheden afhænger ofte af korrekt temperaturstyring ved hjælp af kølemidler. Derfor er værktøjsholderen udstyret med Seco Jetstream Tooling-teknologien, der sørger for præcis fremføring af højtrykskølemidlet gennem værktøjsholderen til skæreområdet.

Den nye QC-værktøjsholder leveres med skærehoveder til både almindelig ISO-drejning, MDT, gevinddrejning og afstikning. Skaftet fås i metriske størrelser på 1010 mm, 1212 mm og 1616 mm samt tommemål på 0375", 050" og 0635".

Artiklen er en del af temaet MaskinFokus.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.25