23948sdkhjf

Nu kan du fodre dine CNC-maskiner på en lejekontrakt

Som en konsekvens af corona-krisen giver Technicon nu mulighed for, at man også kan leje den nye Technicon CNC Feeder.

Den flytbare automationsløsning er udviklet til at aflaste og erstatte de manuelle processer, der gælder for de mange industrivirksomheder, som dagligt har loading og unloading af deres CNC-maskiner.

Technicon oplyser, at Technicon CNC Feeder er fleksibel og kan anvendes på alle typer CNC-maskiner. Ud over at være optimal i at føde emner ind og ud af CNC-maskiner, kan den også effektivt sættes til at håndtere selvstændige opgaver: graverings- og limningsfunktioner, ligesom den også kan anvendes på blandt andet målestationer og laserstationer.

Bygget i moduler
CNC Feederen er blandt Technicons seneste skud på stammen af innovative automationsløsninger. Også den nye løsning består af modulære plug-& play standardkomponenter fra Technicons bagkatalog af automationsmoduler, hvor blandt andet en alsidig UR10e-robot indgår som et centralt element. CNC Feeder forbindes med gateway fra Happtec

Happtecs gateway er en cloudbaseret hardwareløsning, der forbinder maskiner og mennesker. Fordi den bygger på helt ny teknologi, skaber gatewayen nye muligheder for, at man som virksomhed kan drage fordel af at få nyt og eksisterende produktionsudstyr til at spille tættere sammen, lyder det fra Technicon.

Artiklen er en del af temaet MaskinFokus.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094