23948sdkhjf

En vibrations-pioner trækker stikket

"En pioner takker af".

Sådan lyder det fra CeramicSpeed A/S, som nu sender 72-årige Henry Vesterboe på pension og overdrager de daglige opgaver med frekvensmålinger og analyser af maskiner og motorer gennem vibrationsmålinger til virksomheden Electro Performance.

Det er netop disciplinen drift og vedligehold gennem vibrationsmålingen, der er og har været Henry Vesterboes speciale.

Han er uddannet maskinmester og har igennem hele sit liv været pioner indenfor maskiner og teknikken i dem, lyder det fra Ceramic Speed, som henviser til, at Henry Vesterboe gennem hele sin karriere har opbygget en utrolig bred erfaring og viden indenfor speciel vibrationsovervågning og -analyse.

På den baggrund har han gennem tiden har hjulpet rigtig mange virksomheder med at få deres maskinpark til at køre optimalt og undgå nedbrud.

Henry Vesterboe er uddannet maskinmester fra Odense Maskinmester skole i 1974. Efter endt uddannelse begyndte han sin karriere på verdenshavene hos bl.a.  Mærsk og andre rederier.

Allerede i 1982 stiftede han bekendtskab med vibrationsmålinger hos sin daværende arbejdsgiver BASF, og han har lige siden været fascineret af, hvor meget indsigt det er muligt at opnå med vibrationsanalyser, og Henry er selvsagt i dag en institution inden for denne disciplin.

 "I 2015 fik CeramicSpeed A/S fornøjelsen af Henrys store ekspertise, og han har gennem de sidste seks år dagligt supporteret en stor del af deres danske kunder, ved at udføre frekvensmålinger og analyser på kundernes udstyr – både i forbindelse med akut fejlfinding, og som et vigtigt grundlag for tilstandsbaseret vedligehold," lyder det fra Ceramic Speed.

Samtidig oplyser Anders Thormann, der er administrerende direktør i CeramicSpeed Bearings A/S, at det Electro Performance A/S i Aarhus, som overtager såvel opgaver som den daglig kundekontakt, når det handler om vibrationsmålinger- og overvågning.

Electro Performance har været partner med CeramicSpeed og teamet bag Electro Performance, har i mange år haft fokus på, samarbejde omkring drift- og maskin-optimering, på baggrund af data fra tilstandsbaseret vedligehold. ”

- Alle medarbejderne hos Electro Performance har et grundlæggende kendskab til teknologierne, og nogle har det som speciale. Dette gør os i stand til at hjælpe vores kunder og samarbejdspartnere med opgaver, der kræver maskinkendskab og kompetencer indenfor afbalancering og viberationsanalyse af lejer og roterende maskiner” siger direktør i Electro Performance, Dennis Sørensen.

 Han slår fast, at det er med stolthed, at Electro Performance viderefører Henry Vesterboes arbejde.

- Vi vil med sikkerhed være en seriøs og kompetent samarbejdspartner på både traditionelle og fremtidige vedligeholdelses set- up. Vi glæder os til at servicere både kendte såvel som nye kunder, siger Dennis Sørensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093