23948sdkhjf

204 år gammel smedje skifter hænder

Efter 31 års ejerskab af den 204 år gamle familievirksomhed Aasum Smedie har Gitte Lundtoft og Jens Peder Jensen ønsket at afhænde virksomheden.               

Der er i den forbindelse indgået en aftale med Christian Falk om overtagelse samtlige anparter i Aasum Smedie med virkning fra 1. maj 2022.

Christian Falk driver i forvejen smede-virksomheden CFB Industri. Han er uddannet kleinsmed og har været selvstændig i smedebranchen som montør siden 2014 og etablerede i 2017 sit eget smedeværksted. Siden er det gået stærkt og allerede i 2021 blev ”det nye” værksted i Ferritslev fra 2019 udvidet med yderligere værkstedslokaler i Langeskov.

Ny ejer: Betydelige synergier

Christian Falk forventer betydelige synergier gennem købet og fusionen af virksomhederne. Sammen vil virksomhederne kunne levere inden for alt smedearbejde, såsom stålkonstruktioner, rør- og stålmontage, industriservice, byrumsmøbler, containere med mere. Det er planen at samle alle aktiviteterne og alle medarbejderne i Aasum Smedie, som råder over en bygningsmasse på cirka 4.000 kvadratmeter.

Det fortsættende fusionerede selskab vil fremover benytte begge firmanavne i sit nye navn og markedsføring. Ligeledes fortsætter selskabet selvfølgelig alle igangværende ordrer – og tilbud, og fortsætter med at betjene samtlige Aasum Smedies kunder og CFB Industris kunder i fremtiden.

For at sikre kontinuitet vil Jens Peder Jensen og Gitte Lundtoft være ansat i selskabet frem til 1. august 2022.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062