23948sdkhjf

Succesfuld og konstruktiv ISO-audit hos Rival

DNV GL har netop gennemført en succesfuld ISO-audit hos Rival uden anmærkninger. Dagen blev planlagt og gennemført i samarbejde med produktionsingeniør Flemming Christensen.

- Det gav fra starten en positiv tilkendegivelse fra DNV GL, at vi har øget prioriteringen af kvalitetsområdet endnu et nøk ved at ansætte Flemming som vores fuldtidskvalitetsansvarlige, fortæller administrerende direktør Henrik Holvad.

Digitalisering og ordrehåndtering i fokus

Digitalisering var et af årets fokusområder, og her var der stor ros til Rivals seneste tiltag.

- Vi har arbejdet målrettet med området gennem længere tid og blandt andet implementeret en ny IT-platform med anvendelse af to-faktor godkendelse til imødegåelse af cyberangreb, siger Flemming Christensen.

- Sammen med Power BI som ledelsesværktøj, Mapaz til ordrehåndtering og infoskærme i produktion er vi rigtigt godt med på det digitale område, tilføjer han.

Det andet fokusområde var ordrehåndtering, og her scorede Rival fire ud af fem mulige.

- Det er meget positivt med vores styring i Mapaz og en væsentligt forbedret leveringsperformance.Samtidig har vi nogle forbedringsmuligheder på kapacitetsområdet. Det havde vi en god og konstruktiv dialog med de to auditører om, og arbejder nu videre på området, fortæller Flemming Christensen.- Hele vores kvalitetsstyring er et levende system, som vi bruger, opdaterer og løbende forbedrer. På den måde skaber det dagligt værdi for både vores kunder og internt i virksomheden, slutter han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063