23948sdkhjf

Spånligaen er hvor industrien mødes og ny viden skabes

Udstillerne er ved at klargøre alle maskinerne til at stå knivskarpe til årets spåntagende event, der løber af staben d. 6. – 8. september. Alle dage laves der live demonstrationer fra kl. 09 – 16, hvor der fremvises de nyeste produkter, services og bearbejdningsmetoder.

Du kan som deltager bl.a. opleve hvordan du vha. dataoverførsel, forindstilling og opmåling kan øge produktiviteten via kortere op- og omstillingstider, forbedret kvalitet og længere værktøjslevetid.

Der vil fremvises de nyeste muligheder i 5-axet bearbejdning, herunder high-feed skrubfræsning, dynamisk fræsning med høj spånvolume, cirkulær fræsning samt gevind- og rivalteknologi. Alt i alt vil 8 bearbejdsningscentre stå klar til at danne spåner vha. de bedste værktøjer, CAM/CAD-programmer, køle-/smøremidler, materialer og tilhørende opsugning af spåner og skår.

Flere nye innovative teknologier demonstreres, bl.a. hvordan vakuum-fiksturer fremstillet ved 3D-print kan sænke omkostninger og lead time på komplekse geometrier. Herudover vil du også få fremvist hvordan du priseffektivt vil kunne omdanne din eksisterende CNC-maskine til en funktionsdygtig metal 3D printer.

Kom og oplev alt dette – og få muligheden for at sparre og netværke med de førende virksomheder i den spåntagende industri, helt gratis.

Årets udstillere er de førende i industrien inden for hvert deres felt, alt fra CAD/CAM-programmering og kølesmøremidler til værktøjs- og metalleverandører og CNC-reparatører. Læs mere om de mange udstillere på her eller tag kontakt til DAMRC for at høre nærmere om de enkelte udstillere.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063