23948sdkhjf

Vestjysk automationsvirksomhed i stor udvidelse

Esbjerg-virksomheden Qubiqa, der producerer automatiserede pakkeløsninger til isoleringsindustrien, har fyldt sine lokaler på Morsøgade til bristepunktet. Derfor ville man egentlig gerne have haft lov til at udvide på adressen, men det har ikke været muligt, skriver JydskeVestkysten.

I stedet har man nu lejet sig ind i en 7.000 kvadratmeter stor fabrik på Falkevej, som ligger godt 4½ kilometer fra det nuværende domicil.

- Man kan godt sige, at det er lidt af et luksusproblem, men det har været nødvendig med en markant udvidelse for at fortsætte virksomhedens gode udvikling, og i den forbindelse har vi så måttet kigge et andet sted her, siger administrerende direktør Morten Seeberg til JydskeVestkysten.

Selve produktionen af automationsanlæggene forbliver i Morsøgade, mens de nye faciliteter skal bruges til montering og fabrikstest af maskiner og systemer inden levering.

Qubiqa kunne for godt halvanden måned siden præsentere et rekordgodt regnskab for 2021/2022 med et overskud før skat på 19,7 millioner kroner.

Originalartikel: https://jv.dk/artikel/historisk-esbjerg-firma-stod-med-luksusproblem-nu-udvider-de-fabrikken-med-72-badmintonbaner

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109