23948sdkhjf

Svenskere køber dansk miljøkonsulent

I dag den 3. januar kan svenske Notisum annoncere at de har købt den danske konsulentvirksomhed Nørskov Miljø ApS.

Nørskov Miljø er en specialiseret inden for konsulentydelser indenfor kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Derudover tilbyder Nørskov Miljø software til overvågning af lovgivning og overholdelse af denne, samt til udførelse af kemisk risikovurdering med videre. Virksomheden tilbyder også arbejdsmiljøkurser og hjælper med ISO-certificeringer.

Nørskov Miljø, der har hjemme i Stenløse på Nordsjælland, blev grundlagt i 1992 af Camilla Nørskov Flensted-Jensen, som indtil i dag har været direktør og konsulent i virksomheden.

- Vi i Nørskov Miljø glæder os til at arbejde sammen med de nye kolleger i Notisum. Vi synes, at Notisums

værdier, produkter og markedstilgang er et rigtig godt mach for Nørskov Miljø og deres kunder, siger Camilla Nørskov Flensted-Jensen.

Notisum er en svensk virksomhed, der leverer internetbaserede services inden for overvågning af lovgivning, med fokus på overholdelse af kravene i ISO 14001-, ISO 45001- og ISO 9001-certificerede virksomheder. Virksomheden har kontorer i Stockholm, Malmø og København, og er ejet af Karnov Group.

Opkøbet er det seneste trin i Notisums ambition om at blive Nordens førende leverandør af miljø- og arbejdsmiljø løsninger.

- Vi er meget glade for at byde de meget erfarne konsulenter fra Nørskov velkomne i Notisum, og ser frem til at arbejde sammen med Camilla om at vækste det danske marked, siger Måns Fornander, direktør i Notisum.

Han fortsætter:

- Nørskov Miljø har et godt ry i Danmark, og vi er sikre på, at vi sammen vil kunne lave endnu bedre løsninger for vores danske og nordiske kunder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079