23948sdkhjf

Ny certifcering giver Sterke vigtigt kompetenceløft

Sterke har i mange år arbejdet med kvalitet og blev i 2014 certificeret i henhold til kvalitetsledelse ISO 9001:2015.

Nu har man føjet certificeringer i miljøledelse ISO 14001:2015 og arbejdsmiljøledelse ISO 45001:2018 til samlingen. Processen er blevet gennemført via audits hen over det seneste år

- Sterke har i mange år arbejdet med både kvalitet, miljø og arbejdsmiljø for at sikre en ensartet kvalitet og sammenhæng i vores forretning, og alle vores ydelser og arbejdsprocesser er omfattet af systemet. Vi oplever hele tiden stigende krav fra kunder om at leve op til strengere krav til miljø og arbejdsmiljøkrav, fortæller QHSE manager Charlotte Stab- Nielsen, der igangsatte processen sammen med teknisk assistent Kathrine Schioldan.

- Vi er nødt til at have fokus på, at alle opgaver er i orden og veldokumenteret, når vi afleverer dem, understreger head of QHSE Christian Vinther Jørgensen, der oplever, at såvel eksisterende som nye kunder værdsætter Sterkes arbejde med certificeringen.

Mere end blot en certifcering

Administrerende direktør Allan S. Jakobsen forklarer, at kunderne også har taget godt imod de nye certificeringer, og at der også har været stigende krav fra netop kunderne om faste processer og fastholdelse af fokus på kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

- Vi har været nødt at sætte ord på de ting, vi gør, og det giver en bevidsthed blandt medarbejderne, så også her har der været et godt kompetenceløft. Certificeringerne er en blåstempling af, at vi har opnået en god struktur på vores arbejde, og denne struktur er nu implementeret i virksomheden, fortæller Allan S. Jakobsen, der supplerer:

- Som et synligt bevis på at miljø og arbejdsmiljø bliver taget seriøs hos Sterke, har vi nu et bevis på, at vi overholder en række krav og ikke mindst, at vi arbejder systematisk og kontinuerligt med forbedringsprojekter. Samtidig arbejder vi hver dag på at sikre et godt arbejdsmiljø, en så bæredygtig produktion som muligt og en ensartet, høj kvalitet – ud fra de krav og ønsker, der kommer fra medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder.

Udover de nævnte certificeringer arbejder Sterke blandt andet også efter ISO 3834, EN 1090 og er desuden godkendt indenfor svejsning af trykparter og besidder en lang række af svejseprocedurer og -certifikater.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094