23948sdkhjf

Reo-Pack i leverance til den australske affaldsindustri

Virksomheden fra Mariager etablerer sig yderligere på det globale marked for affaldshåndtering med en leverance af et vikleanlæg til affaldsindustrien i Australien.
Reo-Pack har netop konstrueret et vikleanlæg til affaldsballer som skal i brug ”down under”. Leverancen er til Wastedrive Equipment i Sydney, og anlægget skal installeres hos affaldshåndteringsvirksomheden JR Richards & Son med hovedkvarter i byen Tuncurry i New South Wales. Dermed kommer Australien nu med på listen over lande, som opererer med vikleanlæg fra den danske totalleverandør af logistikløsninger. Børge Pedersen, salgschef hos Reo-Pack, siger:

- Vi har balleviklere til affald installeret både herhjemme og i udlandet. For eksempel har vi tidligere leveret hele fem anlæg til Bangkok, hvor de nærmest kører i døgndrift. Helt så stor en belastning bliver anlægget i Australien næppe udsat for, men driftssikkerheden fejler i hvert fald ikke noget, hvis behovet opstår.

Affaldsindustrien får stigende betydning
Leverancen udføres i samarbejde med amerikanske Harris, en verdensomspændende virksomhed fra Georgia, som fremstiller ballepressere. Det fuldautomatiske vikleanlæg med tilhørende transportbaner er konstrueret specielt til opgaven i Tuncurry, og kan håndtere 40 baller i timen med en vægt op til 1.500 kilo. Anlægget vikler både horisontalt og vertikalt uden at vende ballen. Børge Pedersen forklarer:

- Det er en kombination af en drejearmsvikler og en vertikal ringvikler. Dermed kan maskinen foretage en 360 graders vinkling i ét hug. Det er en W3000 model, hvor funktionaliteten altid bliver tilpasset kundens behov og ønsker. I Australien er det primært almindeligt husholdningsaffald og pap, der presses sammen med et tryk på 300 tons og derefter vikles. Harris har ansvaret for monteringen, mens vi skal køre anlægget ind og stå for oplæring af personalet.

Logistikløsninger til affaldsindustrien fylder pænt i ordrebogen hos Reo-Pack, og samtidig er det et område med stort vækstpotentiale. Det er noget, der passer salgschefen - især i en tid der stadig er præget af store udfordringer. Han fortsætter:

- Ordrerne hænger jo ikke på træerne som for fem år siden. Derfor er det et felt, vi prioriterer højt. Kravene til håndtering af affald bliver hele tiden skærpet, da miljøbevidstheden ude i verden bliver større. Vi har fornuftige referencer og forsøger at udbygge vores relationer til de virksomheder, der er markedsledende på området. Der er ingen, der skal være i tvivl om, at vi er i besiddelse af kompetencerne, slutter Børge Pedersen.

Fakta:
Reo-Pack, grundlagt i 1988, er en global totalleverandør af specialkonstruerede logistik- og automatiseringsløsninger, og leverer til mange forskellige brancher som for eksempel fødevareindustrien, den kemiske industri og papirindustrien. Reo-Pack har hovedkontor i Assens ved Mariager, og selvstændige selskaber i Tyskland, England og Norge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095