23948sdkhjf

Lagrotek Steel gennem vellykket rekonstruktion

Lars H. Grotrian A/S er blevet delt i to nye selskaber, hvor Grotrian A/S varetager serviceaktiviteterne, og Lagrotek Steel bliver en ren underleverandørafdeling.
Efter en rekonstruktion i oktober 2012 fungerer Lagrotek Steel i dag som et selvstændigt driftsselskab.

- Lagrotek fastholder de velkendte kompetencer, som er laserskæring, vandstråleskæring, NC kantbukning og CNC spåntagende bearbejdning. Vi leverer til mange typer af virksomheder, der typisk producerer maskiner og udstyr til eksport indenfor stålindustrien. Vi producerer og leverer alt, lige fra delkomponenter til færdige emner i sort stål, og vores specialafdeling for rustfri arbejde, med vores dygtige rustfaste smede, tilbyder de samme ydelser, forklarer Klaus Brogaard.

Ny driftsleder
Klaus Brogaard er som et led i rekonstruktionen blevet ansat som driftsleder hos virksomheden i Aars, og han kan glæde sig over, at kunderne har taget godt imod den nye selskabskonstruktion.

- Det er med stor succes lykkedes at fastholde eksisterende kunder og ligeledes lykkedes at tiltrække nye, siden firmaet startede i oktober måned, fortæller han til Metal Supply.

- Nu er der styr på forretningen, og vi kan fokusere på vores kunder og udvikling af vores
dygtige medarbejdere, tilføjer han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.146