23948sdkhjf

Schaeffler blev den store vinder af Gildemeisters leverandørpris

Gildemeister har kåret Schaeffler som ”årets leverandør” for 2012 i kategorien ”Samlet vinder”.
I 2011 modtog teknologi- og lejeproducenten Schaeffler Gildemeisters leverandørpris i kategorien ”kvalitet”. I år har Schaeffler dermed overgået sig selv og vundet den overordnede leverandørpris for 2012.

Ud over et højt kvalitetsniveau er dette års leverandørpris en anerkendelse af Schaefflers innovationsevne samt leveringssikkerhed. Dette er vigtige parametre for begge virksomheder og essentielle for vedvarende at være i stand til at styrke konkurrenceevnen på et internationalt plan samt bibeholde en stærk kunderelation.

- I kategorien ”Samlet vinder” hædrer vi med Schaeffler en leverandør, som vi forbinder med et mangeårigt og tæt partnerskab. Ikke kun i form af excellent kvalitet og en nul-fejl performance markerer den samlede vinder sig. Schaeffler bakker os op med kort reaktionstid og stor fleksibilitet hurtigt og ukompliceret. Ligeledes er den globale repræsentativitet med kompetente og lokalt placerede samarbejdspartnere tæt på vores forskellige afdelinger hos Gildemeister en garanti for en optimal kundesupport, udtaler Timo Rickermann, head of Corporate Purchasing hos Gildemeister AG.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094