Choose language Skip Navigation LinksForside > Nyheder > Alle Tirsdag 2. september 2014
Annoncepriser / Kontakt  

Nyheder • Metal
1  /  10
Side 1 af ialt 10 sider - 98 artikler i valgte kategori.

1. september 2014  • Af Mathias Hagemann-Nielsen mhn@jernindustri.dk

1. juli var skæringsdatoen for CE-mærkning af stål til byggeriet. DS Håndværk & Industri melder om gode takter fra virksomhederne.


29. august 2014  • Af Mathias Hagemann-Nielsen

Borntek Industries har ansat en videnpilot til at få et ERP-system til at lette og frigive tid. Og det er allerede på vej i luften..


26. august 2014  • Af Eskil Mann Sørensen

DI Fremstilllingsindustrien inviterer til møde for metalvirksomheder, som vil have del i ordrerne på Femern-forbindelsen.

2 billede(r)
21. august 2014  • Af Manfred Schou

Der skal tænkes nyt, hvis man vil flyve omkring jorden med solens lys som eneste energikilde. Optimering og brug af lette materialer. Plast i stedet for metal, og limning i stedet for nitter og skruer..

2 billede(r)
18. august 2014  • Af Mathias Hagemann-Nielsen mhn@jernindustri.dk

Med Arc System 3 automatiseres opsamlingen af svejsedata. Det kommer til at betyde gennemsigtighed og overskuelighed for svejseren og ledelsen, lyder det fra Kemppi.


14. august 2014

De rette finansielle muligheder kan hjælpe danske virksomheder og deres udenlandske kunder med at finde den finansiering, som kan gøre eksportforretningerne til virkelighed, lyder det fra eksportrådet..


27. juni 2014 kl. 5:00  • Af Mathias Hagemann-Nielsen

Det er ikke kun i Danmark, at kravene om CE-mærkning af stål til byggeriet skaber ballade. I Storbritannien vil hundredevis af virksomheder lukke ifølge en britisk avis.
..


26. juni 2014 kl. 5:00

Teknologisk Instituts Tribologicenter har udviklet en elektrisk isolerende aluminiumoxid belægning, der nu skal afprøves i forbindelse med CERN’s næste generation af superledende magneter. I den ..


26. juni 2014 kl. 5:00

Den nye niveausensor LFP Cubic Rope fra SICK kombinerer guidede mikrobølgers fordele i nøjagtighed i alle medier med en wire probes fleksibilitet. Den bøjelige probe løser applikationer, hvor der ikke..


24. juni 2014  • Af Simon Dinsen Hansen sdh@jernindustri.dk

Ingemann Maskinfabrik mærker den øgede aktivitet i industrien og har præsteret et solidt regnskab for første kvartal i år. Næste skridt er investeringer i nye maskiner og frigørelse fra fastlåste bank..

2 billede(r)
Forrige
Side 1 af 10
Næste

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk