Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Wednesday 16 April 2014
Advertising / Contact  

Ingeniørforeningen vil i gang nu
29 September 2010 kl. 7:45 / Virksomheder
Print Tip Debat
- Med Klimakommissionens rapport har vi - endnu en gang - fået bekræftet, at det er en rigtig god ide at gøre Danmark fri af fossile brændsler. Dermed ligger der efterhånden så store bunker af dokumentation på politikernes bord, at den nødvendige handlingsplan ikke er til at komme udenom.
Sådan siger formanden for Ingeniørforeningen, Frida Frost, i en kommentar til Klimakommissionens rapport, som blev offentliggjort i dag.
- For mig giver rapporten anledning til to centrale budskaber: 1) Det kan lade sig gøre at omstille Danmark til en fossilfri fremtid – og 2) Vi skal i gang nu! fremhæver Frida Frost.
- Generelt set adresserer rapporten en række centrale problemstillinger på energi- og klimaområdet, og jeg glæder mig over, at kommissionen satser massivt på vindkraft, suppleret med biomasse. Netop vindkraft er rygraden i IDAs Klimaplan 2050.
- Når det er sagt, kunne jeg godt have ønsket flere konkrete udspil på transportområdet, som fortsat er energi- og klimapolitikkens smertensbarn, konstaterer Frida Frost.
- Men det væsentlige er, at vi kommer videre på vejen mod et fossilfrit Danmark, og det giver kommissionens rapport al mulig anledning til. Derfor er det vigtigt, at politikerne får omsat kommissionens anbefalinger til politisk handling. Det hedder klima, men det handler om Danmark, og jo længere vi venter, jo dyrere bliver det, understreger Frida Frost.
mola
 
 
Show original picture
 Also read...
17. marts 2011 kl. 8:30
Innovationsråd skal skabe ny vækst
4. marts 2011 kl. 10:00
Medlemmerne strømmer til IDA
16. december 2010 kl. 14:00
Ingeniørforeningen skal have ny direktør
30. november 2010
Fuld damp på Frida
24. august 2010 kl. 12:30
IDA savner innovation i finanslovudspil
30. juli 2010 kl. 9:00
Naturfagene hitter hos studerende
26. maj 2010 kl. 10:30
Kvinde i spidsen for Ingeniørforeningen
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk