23948sdkhjf

Velkommen til en ny avis

2014 byder på masser af nyheder i den danske fremstillingsindustri, og du sidder med en af dem i hånden.
Vi har bygget om i ‘Jern & Maskinindustrien’, som nu udkommer i to sektioner i et nyt layout. I første sektion finder du de mere generelle nyheder om fremstillingsindustrien, og i den nye 2. sektion har vi samlet det faglige stof. I denne udgave af avisen med fokus på “Automation & Proces", næste gang under overskriften “Metal & Maskiner".

På redaktionen ser vi frem til med de nye tiltag at styrke avisens position som det uafhængige, konstruktive og også kritiske nyhedsmedie med hovedvægt på de små- og mellemstore virksomheder i den danske fremstillingsindustri.

I dette første nummer af det nye Jern & Maskinindustrien er der stribevis af historier, som kan få smilet frem. Se bare Handels- og Europaminister Nick Hækkerup (S), der glæder sig over den solide position, som metal- og maskinbranchen indtager i dansk eksport og specielt eksporten til Tyrkiet. Og sådan er det samlede billede; positivt og fyldt med optimisme. Det er som om, at hjulene begynder at rulle igen, hvilket også får afgørende betydning for de forhandlinger som lige nu er i fuld gang om industriens overenskomst 2014. Her bliver fremtidens løn uundgåeligt en af knasterne i forhandlingerne mellem CO Industri og Dansk Industri.

Men træerne vokser ikke ind i himlen, og det gør de heller ikke for de virksomheder, der leverer stålkonstruktioner til byggeriet. De virksomheder skal fra 1. juli have styr på CE-mærkningen, hvis de fortsat skal levere stålvarene, og der er et stykke vej endnu. Kun 50 ud af 450 potentielle leverandører har lige nu styr på mærkningen, men der arbejdes på højtryk på at nå deadline.

Der er på alle måder lagt op til nogle travle vintermåneder - og et spirende forår. God fornøjelse med den nye avis.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.359