Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Thursday 17 April 2014
Advertising / Contact  

Temadag med den optiske overflade i centrum
20 December 2010 kl. 9:00 / Virksomheder / Af Jakob Povl Holck jph@jernindustri.dk
Print Tip Debat
I starten af december bød DTU i samarbejde med Teknologisk Institut, Overfladestyre-Gruppen ATV-Semapp samt Dansk Optisk Selskab velkommen til en temadag med titlen Overflader med specielle visuelle optiske egenskaber.
Der var rift om pladserne, da DTU i starten af december lagde lokale til en spændende temadag om overflader med specielle visuelle optiske egenskaber.
På mange måder var naturen udgangspunktet for oplægsholdernes forskellige tilgange til emnet, der især tog udgangspunkt i de moderne krav til æstetisk design i kombination med høj funktionalitet.
Udviklingen af tidssvarende plast- og metaloverflader kan i dag drage nytte af fænomener som lysspredning, interferens, diffraktion og dispersion, sådan som lektor Torben Lenau, DTU Management, blandt andet var inde på i sit foredrag.
En anden oplægsholder var den industrielle designer Sofie Holstein-Homann, Designit A/S, der blandt andet belyste , hvilken rolle differentierende overflader kommer til at spille i en tid med maksimering af display og interaktion i produkter, og hvor selve produktformgivningen kraftigt reduceres.
Jern og Maskinindustrien skriver mere om arrangementet i det nye år.
 
 
Show original picture
Den industrielle designer Sofie Holstein-Homann, Designit A/S, kom med overvejelser om, hvilken rolle differentierende overflader kommer til at spille i en tid med maksimering af display og interaktion i produkter, og hvor selve produktformgivningen kraftigt reduceres.
 Also read...
6 May 2011 kl. 9:30
ATV får ny præsident
19 March 2008
Nyt Demmeler svejseplan
7 October 2009 kl. 9:00
VISTAGY'S FiberSIM Software Reduces Time "From Art to Part" by Over 70% on the SpaceX Dragon Spacecraft
17 April 2008 kl. 12:45
Stålfirma på el-messe
16 December 2008
Samarbejde om fræsning
6 March 2007
Investering for og i fremtiden
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk