Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Mandag 2. marts 2015
Annoncepriser / Kontakt  

Temadag med den optiske overflade i centrum
20. december 2010 kl. 9:00 / Virksomheder / Af Jakob Povl Holck jph@jernindustri.dk
Print Tip Debat
I starten af december bød DTU i samarbejde med Teknologisk Institut, Overfladestyre-Gruppen ATV-Semapp samt Dansk Optisk Selskab velkommen til en temadag med titlen Overflader med specielle visuelle optiske egenskaber.
Der var rift om pladserne, da DTU i starten af december lagde lokale til en spændende temadag om overflader med specielle visuelle optiske egenskaber.
På mange måder var naturen udgangspunktet for oplægsholdernes forskellige tilgange til emnet, der især tog udgangspunkt i de moderne krav til æstetisk design i kombination med høj funktionalitet.
Udviklingen af tidssvarende plast- og metaloverflader kan i dag drage nytte af fænomener som lysspredning, interferens, diffraktion og dispersion, sådan som lektor Torben Lenau, DTU Management, blandt andet var inde på i sit foredrag.
En anden oplægsholder var den industrielle designer Sofie Holstein-Homann, Designit A/S, der blandt andet belyste , hvilken rolle differentierende overflader kommer til at spille i en tid med maksimering af display og interaktion i produkter, og hvor selve produktformgivningen kraftigt reduceres.
Jern og Maskinindustrien skriver mere om arrangementet i det nye år.
 
 
Vis originalbillede
Den industrielle designer Sofie Holstein-Homann, Designit A/S, kom med overvejelser om, hvilken rolle differentierende overflader kommer til at spille i en tid med maksimering af display og interaktion i produkter, og hvor selve produktformgivningen kraftigt reduceres.
 Læs også...
6. maj 2011 kl. 9:30
ATV får ny præsident
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk