23948sdkhjf

Målrettet undervisning om spåntagning og automation

Flextek har offentliggjort en ambitiøs kursusplan for første halvår 2012. Som noget nyt er det muligt at tage et to dages automationskursus.
Når du eller kollegerne skal planlægge forårets uddannelse, efteruddannelse eller almindelig opdatering er det måske et øjeblik værd at se på Flexteks kursusprogram. Emnerne spænder over specialiserede kurser i Heidenhain, Siemens og Okuma-styringer. Programmet er særdeles fyldigt og allerede i uge 3 lægges ud med kurser i Heidenhain med undertitlerne 3D Taster, FRI kontour. TNC Smart og Makro.

Ud over de mere grundlæggende kurser udbydes udvidet Multus/Macturn kurser.

Forårets største nyhed er, at der 11. og 12. juni tilbydes i Automation, der primært henvender sig til deltagere, der går og overvejer automation og gerne på forhånd vil have et kendskab til den forudgående programmering og opstillingsprocedure. Kursisterne får kendskab til robotter fra Motoman og Universal og der er en blanding af teori og praktiske øvelser.

Flextek har moderne kursuslokaler og en lang række af kurserne udbydes som AMU-kurser i samarbejde med Herningsholm Erhvervsskole. På www.herningsholm.dk kan man tilmelde sig og læse om tilskudsmuligheder.

Flexteks egne kurser er gratis og inkluderer morgenmad og frokost. Tilmelding foregår hos Flextek. Læs mere på www.flextek.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141