23948sdkhjf

Københavns Energi scorer PraktikPladsPrisen

Københavns Energi har netop fået overrakt PraktikPladsPrisen fra Industriens Uddannelser for at sætte praktikpladser på dagsordenen som en del af virksomhedens CSR-strategi. Borgmester for beskæftigelse og integration i København Anna Mee Allerslev overrakte den tunge bronzestatuette.
Virksomhedens arbejde med at udvikle og fastholde praktikpladser i København blev belønnet med Bjørn Nørgaards kunstfærdigt udformede skulptur. Det var en stolt og glad direktør for en af Danmarks førende forsyningsvirksomheder, der modtog prisen:

- Det er vigtigt som virksomhed at træde nye veje for at bidrage til uddannelse af de unge. Vi synes, at vi tilbyder et godt forløb for vores elever og lærlinge, men vi får mindst lige så meget igen. Vi har fået fem rigtig dygtige og engagerede medarbejdere i vores elever. De er med til stor værdi for virksomheden, fortæller adm. direktør Lars Therkildsen.

- Det er vel næsten overflødigt at sige, at vi i Københavns Kommune - med rette - er stolte over at have en virksomhed, der tager sit samfundsansvar alvorligt, siger borgmester Anna Mee Allerslev.mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078