23948sdkhjf

Hoyer Transmissions nyder loyalitet i Sverige

Efter et årti med aktiviteter på det svenske marked står Hoyer Transmissions i dag som en stabil og velkendt leverandør med en god position i markedet. Og en loyal kundekreds hvoraf flere har været med helt fra opstartsfasen - og med tiden udvidet samarbejdet.
Blandt kernekunderne på det svenske marked inden for transmissioner kan nævnes: Weland Lagersystem, der producerer lagerautomater, Ingvar Persson, en anerkendt producent af savværksmaskiner, samt Rapid Granulator, som er en respekteret leverandør af kværner og knusemaskiner.

Gældende for alle kan man sige, at virksomhedens kernekompetencer som hurtig levering, rådgivning og et generelt højt serviceniveau har været med til at opbygge samarbejdet, som ofte har været med opstart af enkelte komponenter for efterhånden at udvide sig til komplette løsninger.

Jane Ellesøe har været med siden opstarten af Hoyer Transmissions i Sverige, og hun karakteriserer forløbet som værende en succes set ud fra det faktum, at tilkomne kunder har valgt at fortsætte samarbejdet med Hoyer Transmissions - og flere har valgt at udvide samarbejdet til langt mere omfattende leveringer.

Jane Ellesøe bakkes op af Area Sales Manager i Sverige Louis Svane, der har ansvar for både Hoyer Transmissions og Hoyer Motors i Sverige. Han oplever ligeledes en stor loyalitet og et fortsat stort potentiale for begge forretningsenheder for at gøre sig gældende på det svenske marked.

- I forlængelse af dette har Hoyer Transmissions pr. 1. august 2011 styrket indsatsen i Sverige, idet Henrik Andersen, efter et par år uden for branchen, er tilbage hos Hoyer Transmissions. Henrik Andersen har været mere end 20 år i branchen og var i 1999 med i opstarten af Svend Hoyer AB, som har givet grundsten for, hvor vi er i dag. Henrik har på den måde et indgående kendskab og stor teknisk viden om vores produkter samt det Svenske marked, tilføjer Louis Svane.

Med ansættelsen af Henrik Andersen samt den fortsatte fokus på vores kernekompetencer, forventer Hoyer Tranmissions en fortsat positivt udvikling de kommende år. mola
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064