23948sdkhjf

Applikationerne spænder vidt hos Hydraflex

Elmia Subcontractor er en messe for mange grene af underleverandørindustrien. Jern og Maskinindustrien besøgte på fællesstanden Danish Subcontractors i november 2011 blandt andre Hydraflex A/S, der gav et indblik i markedet og mulighederne inden for hydraulik-cylindre.
Viborg-virksomheden Hydraflex A/S havde en fin standplacering på Elmia Subcontractor 2011 i Jönköping, hvor administrerende direktør Niels Rahbek beredvilligt fortalte kunder og andre interesserede om de typisk kundetilpassede hydrauliske løsninger fra virksomheden:

- Vi har et standardprogram inden for hydraulikcylindre, men 90 procent af vores produkter er specialudviklede til den enkelte kunde. Cylindrene produceres efter de konkrete specifikationer, som kunden har til design og kapacitet, forklarede Niels Rahbek på messen.

- Netop nu er vi i færd med yderligere at løfte kompetencerne i firmaet og tilbyder således også certificerede produkter til offshore og marine. Der er fx certifikater på svejsning og materialer til offshore og marine, fortsatte han.

Industrien forespørger gerne en stadig højere grad af dokumentation hele vejen rundt, hvilket Hydraflex kan levere.

Virksomheden leverer i dag cylindre og pumpecylindre til mange brancher, herunder: auto-/personlifte-producenter, mobil hydraulik, producenter af industrielle anlæg, landbrugsmaskinbranchen, vindmølleindustrien, fødevareindustrien, den kemiske industri og offshore samt marine.

ISO 9001

Firmaet i Viborg har gennem en målrettet automatisering og fuldstændig dokumentation opbygget et produktionsapparat, der med konstant fokus på reducering af lønandelen sikrer en kort leveringstid og en høj leveringssikkerhed kombineret med konkurrencedygtige priser uanset seriestørrelse.

For at sikre et højt kvalitetsniveau er Hydraflex’ kvalitetsstyringssystem certificeret i henhold til ISO 9001.

Samtlige cylindre produceres på fabrikken i Viborg.

Enkelte delkomponenter produceres ved udvalgte europæiske underleverandører, men altid efter den danske virksomheds egne tegninger og under Hydraflex’ kvalitetskontrol.

På den måde arbejdes der for at sikre, at alle produkter er i topkvalitet.

Da Jern og Maskinindustriens udsendte medarbejder gæstede messestanden i Jönköping, fremviste Niels Rahbek blandt andet en H2C-P-70/40-300-G cylinder med integreret sensor.

- Sensoren giver en elektronisk tilbagemelding på cylinderens position. Det giver mulighed for en styring af hastigheden. Man opnår en dæmpning via styringen frem for en mekanisk dæmpning, forklarede han.

Hydraflex har foruden nu Elmia Subcontractor tidligere været på messer som HI og Hannover Messen. Ÿ
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141