23948sdkhjf

Tag med vennerne ad Alu-motorvejen i Europa

Det danske aluminiumprojekt, onestopalu.dk er udvalgt til at tage del i den fælles markedsføring af Aluminium Prisen 2012.
Aluminiumprisen er en europæisk pris, der under stor opmærksomhed uddeles på verdens største aluminium-messe, Aluminium 2012 i Düsseldorf til efteråret. Det er et stærkt udstillingsvindue, og det glæder sekretariatschef Jim Hansen fra Aluminium Danmark, at der allerede er europæisk opmærksomhed på onestopalu.dk:

- 2010 lærte os, at det var et rigtig godt udstillingsvindue at deltage i den europæiske Aluminium Pris. Prisen uddeles igen i år i forbindelse med verdens største B2B messe, Aluminium 2012, 09. - 11. oktober i Düsseldorf, Tyskland.

- Vi er da glade, og ikke mindst en smule stolte over al den opmærksomhed vi får med vores nye fælles udstillerkoncept onestopalu.dk. Det bliver set som nytænkning og et spændende indslag på, hvad der iøvrigt tegner til at blive en kanon aluminium-messe. Det er da supergodt at blive slået i hartkorn med buzzwords som innovation, design og engineering kompetencer.

- Vi vil sammen med Alucluster og branchebladet Jern og Maskinindustrien gøre alt, hvad vi kan for at få kastet lys på de danske aluminium løsninger, der tilmelder sig Aluminium Prisen i 2012. Og vi kan love, at vi vil forsøge at kaste glans på alle danske bidrag, uanset om virksomhederne deltager på vores fællesstand eller ej.

En messe på vej mod nye højder

På nuværende tidspunkt tegner såvel messen som den danske fællesstand til at vokse endnu engang både med hensyn til udstiller areal og antal udstillere. Vi kan således kun tage det som et sikkert tegn på den optimistiske stemning, der præger den tyske aluminiumindustri - og som også blev bekræftet af Danske Banks seneste opgørelse af erhvervstilliden på Danmarks vigtigste eksportmarked, siger Jim Hansen.

På den danske onestopalu.dk stand er der således mindre end 40 m2 ledig. Qua Aluminium Danmarks nyvundne medlemsskab af DI vil foreningen tilbyde sine nye kollegaer i Metal og Maskinindustrien, der har aluminium som strategisk materiale, de ledige kvadratmetre.

- Vi krydser fortsat fingre for, at vi får støtte til eksportfremstødet fra Eksportrådet - og derfor gælder tilbudet om deltagelse på fældesstanden naturligvis alle aluminiumvirksomheder, der henvender sig, lover Jim Hansen.

Stort markedsføringspotentiale

Designere, producenter, maskinbyggere og konstruktører kan tilmelde sig i forskellige kategorier i den 8. European Aluminium AWARD 2012 for Industrial Design & Engineering.

Aluminium Prisen tildeles produkter eller projekter, hvor aluminium er blevet anvendt på en innovativ måde. I alt seks priser vil blive givet inden for to kategorier: "Forbrugerprodukter" og "industriprodukter". I gruppen Forbruger produkter er der to pris kategorier for hhv. "Design" og "Innovation". For Industrielle produkter er der fire priskategorier: "Transport &Automotive", "Building & Construction", "Mechanical Engineering & Electronics" og "Production Techniques". Dertil kommer en særlig "young designers prize" målrettet studerende eller nyuddannede designere.

Allerede på Metal 2012 i Messe C, Fredericia, kan de besøgende møde onestopalu.dk, og interesserede opfordres til at kigge forbi Aluminium Danmarks ambassadørstand og få en snak om mulighederne for at deltage i eksportfremstødet. Ÿ

Inspiration til prisprojekter

Der er allerede indleveret 3 produkter til Aluminium prisen fra Holland i forbruger produkter, Design: The Origami Chair

og 2 i Industri kategorien - hhv. produktionsteknik, fra Tyskland:

"Nano-ceramic coating as permanent release coating for aluminium production (open moulds)"

og fra Frankrig -

Voltaire Building - Cultural and Community Premises - Paris Diderot University.

I priskommiteeen sidder fra Danmark chefredaktør Henrik Fougt.

Har du lyst til at høre mere om deltagelse på den danske fællesstand - onestopalu.dk - så klik dig ind på hjemmesiden hvor du kan se mere om initiativet og kontakt evt. sekretariatschef Jim Hansen på jh@alu.dk

Læs mere:

http://www.aluminium-award.eu/2012/

www.onestopalu.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234