23948sdkhjf

Frese skifter koncernstruktur

Koncernen udnævner René Barington (bill.) til CEO for Frese-koncernen, og han vil fremover stå i spidsen for den samlede Frese-koncern, der består af Frese A/S, Frese Metal- og Stålstøberi A/S og Frese Holding A/S. Virksomhederne har hovedsæde i Slagelse.
René Barington kommer fra en ledende stilling i Glunz & Jensen A/S og han har haft posten som bestyrelsesformand i Tresu Group. René Barington er uddannet maskiningeniør fra DIA, og har en MBA fra INSEAD.

- Med René Barington ved roret som CEO for Fresekoncernen får vi tilført en rutineret og samlende ledelsesmæssig kapacitet. Han skal stå i spidsen for at skabe yderligere vækst og indfrielse af vores ambitiøse mål, udtaler Frese ejerne.

Den ny koncernstruktur af den familieejede virksomhed træder i kraft samtidig med udnævnelsen af René Barington som CEO. Der oprettes en "Shared Service" funktion med ansvar for bl.a. finans og HR under Frese Holding. Leder bliver Søren B. Olsen med titel af finansdirektør (CFO). Direktør for produktion og logistik i Frese Metal- og Stålstøberi bliver Jesper B. Hansen.

- Bestyrelsen og Frese familien ønsker at udvikle og fastlægge en organisation og ledelsesstruktur, der er både fremtidsorienteret, styrker ledelseskompetencerne og skaber den bedst mulige udnyttelse af fælles ressourcer. Freses enkelte selskaber styrkes gennem et større koncernfællesskab, siger Bestyrelsesformand og advokat Jørgen Cadovius. mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172