23948sdkhjf

Ertech ny forhandler af italienske højteknologiske CNC-maskiner

Horsens-virksomheden har overtaget forhandlingen i Danmark af FPT Industries Spa.
Produktprogrammet indeholder modeller inden for fuld 5-akset, moving column, bedfræse maskiner, karusseldrejebænke, T-types og et helt unikt vinkelhovedprogram.

Det er med mange års praktisk erfaring fra metalbranchen og særligt inden for maskiner og værktøjer, at Ertech nu har indtrådt dette samarbejde med FPT, fortæller Ertechs direktør, Jan Sørensen:

"Med en fortid som fabriksejere, hvor FPT Industrie var den foretrukne leverandør i maskinparken, har vi fået et særligt og indgående kendskab til deres maskinløsninger og ser rigtig mange muligheder for det danske marked. Med denne baggrund er glade for at kunne yde kunderne en seriøs og pålidelig rådgivning inden for hele livscyklussen fra køb til installation, optimering og service. Eksempelvis er det vores erfaring, at der altid rejser sig mange spørgsmål i installationsfasen, når etablering af fundament er påkrævet. En proces, der er altafgørende for maskinens fremtidige performance. Vi har rigtige gode erfaringer på dét område, og ved hvor vigtigt det er, at det bliver grebet rigtig an fra starten. Derudover ser vi frem til at kunne dele ud af vores dybe erfaringer omkring opstillinger, fixturer og programmering på maskinerne, alt sammen noget, der i sidste ende kommer kunderne til gode, så de får

optimeret produktionen og bliver tilfredse med investeringen", siger Jan Sørensen,
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094