Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Sunday 20 April 2014
Advertising / Contact  

Tretrinsraket på Overfladedage
10 February 2009 / Metal / Af Jakob Povl Holck jph@jernindustri.dk
Print Tip Debat
Specialmessen Overfladedage, der finder sted i Odense Congress Center i dagene fra den 1. til den 2. april 2009, byder på spændende tiltag for såvel besøgende som udstillere. Denne gang har specialmessen tre overordnede og dynamiske punkter, der sætter deres præg på arrangementet.
MESSE
Det bliver syvende gang for messen, når Odense Congress Center i dagene fra den 1. til den 2. april 2009 slår dørene op for Overfladedage.
Messens arrangører er MAB - Maleudstyrs- og Anlægsleverandørernes Brancheforening og Danske Fagmesser.
Specialmessen om industriel overfladebehandling holdes traditionen tro hvert andet år, og denne gang har arrangørerne tre overordnede tiltag - en slags tretrinsraket - på programmet.
- Der er i år tre overordnede tiltag på Overfladedage, forklarer projektchef Carina Bruun fra Danske Fagmesser og fortsætter:
- For det første har messen fået en særlig nordisk profil. idet både udstillere og besøgende fra vore nordiske nabolande inviteres til messen. De nordiske brancheorganisationer bakker op om messen, og der arrangeres specialrejser for de nordiske deltagere, så det bliver både attraktivt og nemt at besøge OFD 2009 i Odense, siger hun.
- Den nordiske profil skal ikke mindst give udstillerne mulighed for at opnå en større nordisk kontaktflade på messen, forklarer Carina Bruun.
- Det andet tiltag er, at de særlige konferencesessioner på OFD er gratis. Samtidig er de tilrettelagt sådan, at de hver har cirka en halv times varighed og derfor forholdsvis nemt lader sig passe ind i en travl kalender. Der er seks sessioner hver messedag, og vi forventer, at der vil blive skabt en naturlig synergi mellem konferencedelen og det, der foregår på de enkelte stande, beskriver hun.
Konferencerne byder blandt andet på et indblik i fleksibel anvendelse af robotter, hærdning af pulverlak, proceskontrol og optimering af pulverflow samt bud på fremtidens maling.
Klimaet kalder
- Vores tredje tiltag er en stærk fokusering på klimaområdet. Det er på mange måder oplagt i år, hvor der som bekendt skal være COP 15 klimatopmøde i København.
Continues...
1
2
 
Page 1 of 2
 
 
Gallery (1/4)
Show original picture
- Overfladebehandlingsindustrien har en stor interesse i at anvende miljørigtige stoffer og opfylde de gældende lovkrav. Samtidig giver den moderne overfladebehandlingsteknologi ofte mulighed for at opnå en økonomisk gevinst, forklarer projektchef Carina Bruun fra Danske Fagmesser.
 Also read...
7 April 2009
Stærke Overfladedage i Odense Congress Center
2 April 2009 kl. 7:00
Klimasol til Air-Tech
1 April 2009 kl. 9:00
OFD sat i gang
24 March 2009 kl. 13:00
Overfladedage ser på helheden
18 March 2009 kl. 20:00
Industrimesse ruster virksomheder med ny viden
10 March 2009
OFD - en nordisk messe
16 February 2009 kl. 10:45
Mange smv'er med i klimakampen
4 February 2009 kl. 16:00
Industrimesse stiller skarpt på miljø og økonomi
27 January 2009
Tag klimaet alvorligt
19 December 2008 kl. 9:45
Spændende tiltag på overflademesse
16 December 2008
Nye tiltag på dansk overflademesse
21 November 2008 kl. 5:30
Overflademesse til april
External link...
Danske fagmesser - Overfaldedage
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk