23948sdkhjf

Eksportforeningen bliver ambassadør for METAL 2012

Omdrejningspunktet på METAL 2012 En bred palet af produktionsløsninger i industrien, opbygning af netværk samt åbning af eksportmarkederne er omdrejnindspunktet på METAL 2012 for Eksportforeningen, som har en klar strategi om at forbedre danske virksomheders eksportevne.
Den indsats er central for Eksportforeningen og giver foreningen muligheder for at komme i tættere dialog med både medlemmer og potentielle medlemmer.

Eksportforeningen er en privat, landsdækkende forening, der består af ca. 500 medlemsvirksomheder, som spænder lige fra nye og mindre eksportører til de helt store industrigiganter.

- Vi har rigtig meget at byde på i forhold til de industrivirksomheder, der gerne vil ud på eksportmarkederne. Vi tror på, at vi kan hjælpe mange flere ved at sætte dem sammen med de rigtige mennesker og i de rigtige netværk. Vi er først og fremmest katalysator for, at vores medlemmer får de rigtige forbindelser, så eksportarbejdet bliver mere effektivt og økonomisk fordelagtigt, forklarer Ulrik Dahl, adm. direktør i Eksportforeningen

Medlemmerne hos Eksportforeningen er inddelt i sektioner sammensat efter branche- og kundeinteresser i udlandet, således at man kan etablere fælles eksportmarkedsføring og eksportfremstød. Sektionerne fungerer som eksportnetværk hvor eksportchefer kan udveksle erfaringer om kunder og eksportaktiviteter.

- Vi står for ca. 35 eksportfremstød hvert år, hvor der i gennemsnit deltager 20 medlemsvirksomheder. Eksportfremstødene er typisk en besøgstur til et potentielt marked, hvor er række mulige kunder besøges. Vi laver et skræddersyet program, hvor individuelle møder mellem de deltagende danske virksomheder og de udenlandske kunder er et vigtigt element. Derudover arrangerer vi mange danske nationalstande på fagmesser i udlandet, forklarer Ulrik Dahl.

Som ambassadør tildeles brancheforeningerne en opbygget, præfabrikeret stand på METAL 2012. Endvidere præsentation af foreningen i messefolder, online katalog, udstillerliste, annoncer i fagmedier, distribution af pressemeddelelser mm.

METAL 2012 finder sted den 24.-26. april 2012 i Fredericia Messecenter. Omdrejningspunktet er den brede pallet af produktionsløsninger i industrien, opbygning af netværk samt åbning af eksportmarkederne.mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095