23948sdkhjf

Invester lidt og få meget igen

Forestil dig, at du skal til en større industrimesse. Du ved, at der er nogle udstillere du skal besøge. Du ved, at nogle af dine venner i branchen kommer, og dem vil du gerne hilse på. Men derudover er der 3-4000 besøgende du ikke ved ret meget om ud over, at der i den samlede masse ligger en ordentlig bunke erfaringer, du gerne vil have fingre i, og heriblandt er der også folk, du kunne tænke dig at få som kunder eller måske nogle, der kan hjælpe dig med at gøre din indtjening større. Du ved blot ikke, hvordan du kan sikre dig, at du møder de mennesker, der har samme interesser som du selv har.
Det er sådanne opgaver Matchmaking-virksomheder løser. På en hjemmeside kan du indtaste lidt om dine interesser, vælge forskellige kategorier som eksempelvis skærende værktøjer, cad/cam eller noget helt tredje. Så er grovsorteringen foretaget. Når du først har lagt din egen profil ind, kan du begynde at se efter hvem, du kunne tænke dig at afholde et møde med. Jo før du er lagt på, jo flere kan finde dig – og vice versa. På seneste Elmia Subcontractor arrangerede Enterprise Europe Network matchmaking med over 1000 møder a 20 minutter. 50 procent af disse ledte til flere møder. 30 procent af de oprindelige møder ledte til kontrakter. Statistisk set kan du ved at investere én dag sikre din virksomhed seks-syv kontrakter. Din investering er tiden til at lægge profil ind og til at vælge hvem du vil mødes med – nogle kontakter dig i systemet, andre kontakter du – og så bruge 20 minutter pr. kontakt til at finde ud af om kemien er rigtig, og om I har noget at tilbyde hinanden.

Klik ind på www.metal2012.dk og læs mere. Jo flere der lægger sig ind i systemet, jo større er muligheden for, at I finder hinanden og kan skabe nye muligheder. Tilbuddet er gratis for deltagerne. Det er EU, der betaler gildet.Ÿ
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.076