Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Wednesday 16 April 2014
Advertising / Contact  

Hos Flextek er værktøjsmagerne i centrum
14 February 2012 / Metal / Af hf
Print Tip Debat
Flextek har fået styrket sine kompetencer målrettet værktøjsmagerne, og det er et af de vigtige temaer på Spåntagningsdage fra 6. til 8. marts.
SPÅNTAGNINGSDAGE
For mange er det nyt, at Flextek henvender sig målrettet til værktøjsmagerne:
- Heidenhain er den foretrukne maskinstyring inden for værktøjsmager-området. Det har Flextek fuldt ud accepteret, og efter fusionen med CNC.DK og tilkøbet af JL Maskiner har selskabet fået et meget større og bredere program til værktøjsmagerne, hvilket er hovedårsagen til, at der er valgt en temadag med fokus på værktøjsmagerområdet.
- Maskinprogrammet omfatter bl.a. Hedelius, FPT og Flexmill – alle maskinerne fås med de kendte Heidenhain styringer bl.a. iTNC530. I Danmark er FPT primært kendt for meget store maskiner til vindmølleindustrien, men World Wide er de mest kendt for deres præcisionsmaskiner til værktøjsmager- og flyindustrien.
I løbet af efteråret har Flextek suppleret med en serie af Flexmill maskiner fra anerkendte taiwanesiske maskinproducenter – vi har "plukket" de bedste maskiner fra 3 maskinproducenter og markedsfører maskinerne under eget brand "FLEXMILL". I forbindelse med spåntagningsdagene fremvises bl.a. Flexmill V2000 – en god prisbillig portalmaskine, som netop er solgt til Lemvig Værktøjsfabrik, beretter Flexteks direktør Henning Dam
Fusionen med CNC.DK har betydet et kolossalt løft i kompetenceniveauet inden for Heidenhain. Det gælder alle områder som f.eks. applikationsteknik, uddannelse, trimning og optimering. CNC.DK er certificeret Heidenhain partner og arbejder tæt sammen med Heidenhain i Tyskland og Stockholm.
- Det er rart, at vi nu er i stand til at tilbyde samme høje serviceniveau inden for maskiner med Heidenhain styringer, som vi er kendt for fra vores øvrige program. Satsningen på værktøjsmagerområdet er sket helt uden overflytning af kompetencer fra andre områder.
- Det har naturligvis kun været muligt gennem fastholdelse af de dygtige medarbejdere i både CNC.DK og JL Maskiner understreger Henning Dam.
- Vi glæder os til at se værktøjsmagerne til nogle spændende spåntagningdage, hvor der vil blive fremvist 5-7 maskiner med Heidenhain bl.a. flere 5-aksede maskiner, portalfræser og traditionelle vertikale maskiner. Maskinerne kører alle dage, men onsdag den 7. marts koncentreres de tekniske indlæg omkring værktøjsmager-området, så kom dér, hvis du er værktøjsmager, lyder invitationen fra Flextek.Ÿ
 
 
Show original picture
Stærke kompetencer inden for Heidenhain-styring og 5-aksede maskiner giver gode løsninger til værktøjsmagerne, mener Henning Dam fra Flextek. Arkivfoto
 Also read...
17 April 2012
Værktøjsløsninger for de kræsne
12 March 2012 kl. 12:00
Blikket er rettet fremad
6 March 2012 kl. 10:00
Universal Robots lancerer verdensnyhed på Spåntagningsdage
21 February 2012
Store dele, måling og højhastighed på Spåntagningsdage
15 February 2012 kl. 9:00
Spåntagningsdage oser af nyheder
14 February 2012
Ny portalfræser hos MJC Metal
6 February 2012
Tre dage med masser af spåntagning og automation
6 February 2012 kl. 12:00
Spåntagningsdage præsenterer gæstetalere
29 January 2012 kl. 9:00
Spåntagningsdage kæler nu også for værktøjsmagerne
29 January 2012 kl. 9:30
Frederik fra Rask Mølle bedste industritekniker i Danmark
24 January 2012
Emner løftes uden kontakt hos Bosch Rexroth
24 January 2012
Robotterne kommer på METAL 2012
23 January 2012 kl. 7:00
CNC-træning inden DM i Skills
11 January 2012 kl. 7:30
Målrettet undervisning om spåntagning og automation
13 December 2011
Tyskland: Et år i messernes tegn
13 December 2011
Nye maskiner sikrer fortsat udvikling for nystartede DM Spåntagning
13 December 2011
Spåntagning med meget mere hos JB Production
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk