23948sdkhjf

MMV'ere vil styrke produktiviteten

De mindre- og mellemstore virksomheder (MMV’er) er parate til at gøre op med 15 års ringe produktivitetsudvikling. Virksomhederne arbejder med mange forskellige tiltag for at øge produktiviteten, skriver det erhvervspolitiske nyhedsbrev DI Indsigt. Blandt de mest populære initiativer er udvikling af kompetencer og nye produkter, minimering af spildtid og tilrettelæggelse af bedre arbejdsgange.
En svag udvikling i produktiviteten siden midten af 90’erne er en af de væsentligste udfordringer for virksomhederne og for samfundsøkonomien. Den udfordring har de mindre og mellemstore virksomheder taget på sig. Næsten seks ud af 10 MMV’er har i høj grad eller i meget høj grad haft fokus på at forbedre produktiviteten de seneste tre år.

Omvendt er det blot tre pct. af de mindre og mellemstore virksomheder, der i ringe grad har haft fokus på at forbedre produktiviteten de seneste tre år. Det fremgår ifølge DI Indsigt af en rundspørge til MMV’er med under 100 medarbejdere i DI’s Virksomhedspanel.mola
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063