Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Thursday 17 April 2014
Advertising / Contact  

Maskinmesterskole går i samarbejde med offshorebranchen
10 February 2012 kl. 12:30 / Politik
Print Tip Debat
Fredericia Maskinmesterskole har besluttet at udvikle og tilbyde skolens studerende en valgfagslinje med navnet "Energi på havet". Det sker på baggrund af offshore branchens akutte behov for højt uddannede teknikere.
Fredericia Maskinmesterskole har besluttet at udvikle og tilbyde skolens studerende en valgfagslinje med navnet "Energi på havet". Det sker på baggrund af offshore branchens akutte behov for højt uddannede teknikere.
Valgfagslinjen kommer til at bestå af fagmoduler indeholdende emner indenfor: olie og gas, vind- og bølgeenergi mm. Skolen inddrager interesserede offshore firmaer direkte i udviklingen af modulerne samt i dele af undervisningen (gæsteundervisere). Et af målene er også, at de studerende som vælger denne valgfagslinje, skal gennemgå et grundlæggende offshore sikkerhedskursus så de får mulighed for at komme i bachelorpraktik på f.eks. en platform og skrive tilhørende projekt af emner herfra.
Maskinmesterskolen har ansat en ny koordinator til projektet med erfaring fra offshore branchen ligesom skolen foreløbig har indgået samarbejdsaftaler med: SEMCO Maritime, DONG Energi, A2SEA, Rambøll og senest Maersk Oil. Planen er, at de første studerende starter på valgfagslinjen "Energi på havet" i efteråret 2012 og at disse studerende vil være færdiguddannede ultimo 2013.
Med ovennævnte initiativ håber skolen at kunne bidrage at kunne imødekomme offshore branchens akutte behov for nye ressourcer.mola
 
 
 Also read...
12 June 2012 kl. 12:00
Semco Maritime skal finde ny CFO
6 June 2012 kl. 13:30
Rigprojekterne boomer hos Semco Maritime
4 June 2012 kl. 8:30
Semco lander største rig-ordre
11 April 2012 kl. 14:00
Semco Maritime opnår rekordomsætning
27 March 2012 kl. 17:00
Semco Maritime går til havs med to transformerstationer
23 March 2012 kl. 17:15
A2SEA investerer i installationsfartøj
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk