23948sdkhjf

Fire virksomheder skal promovere Danmark i Kina

Fra 2012 kan Sino-Danish Network tilføje fire nye virksomheder til netværket, som arbejder med promovering af en dansk karrierevej for både kinesiske studerende og professionelle kinesere. Sino-Danish Network er et initiativ fra det danske Innovationscenter i Shanghai.
De danske virksomheder, som Innovation Center Denmark kan tilføje netværket, tæller både Haldor Topsøe, NNE Pharmaplan, Novo Nordisk og Vestas, hvilket betyder, at der nu er i alt ti af Danmarks største virksomheder i Kina, som bidrager til at promovere danske karriereveje.

Som en del af Sino-Danish Network får virksomhederne, gennem hjemmesiden www.sinodanishnetwork.com, kinesiske sociale medier samt events på flere kinesiske universiteter, mulighed for at brande deres virksomhed og forbedre deres synlighed overfor professionelle kinesere og talentfulde studerende.

- Vi er meget glade for at byde fire nye virksomheder velkommen til netværket, siger Lars Christensen, Teknologi og forsknings attaché ved Innovation Center Denmark, Shanghai.mola
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094