23948sdkhjf

IE2 motorer fra Hoyer Motors får det blå stempel

Hoyer Motors meddeler, at virksomhedens IE2 motorer har fået myndighedernes godkendelse.
Processen fra indkaldelse til endelig godkendelse har forløbet over nogle måneder, hvor dokumentationen fik grønt lys kort før jul – og motorerne nu følger trop en måneds tid senere. Godkendelsen vil blive offentliggjort på Energistyrelsens hjemmeside inden længe.

- Vi er stolte over at kunne dokumentere, at vi igen danner fortrop, når det gælder hensynet til miljøet med myndighedernes godkendelse af de energivenlige IE2 motorer, udtaler Erik Just Petersen, Technical Manager, Hoyer Motors.

Hos Hoyer Motors er den seneste godkendelse en bekræftelse i, at virksomhedens strategi om at tilbyde energi- og miljøvenlige motorer er den rigtige vej at gå.

- Vi har ved udgangen af januar mere end 66.000 motorer på lager – og er dermed på forkant med efterspørgslen på energivenlige motorer fra vores internationale kunder, fastslår Erik Just Petersen.

Udover godkendelsen af IE2 motorer, så er ABS designgodkendelse klar og GL (Germanischer Lloyd) og BV (Bureau Veritas) typetest-certificeringer iværksat. De forventes afsluttet i første halvår af 2012.mola
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079