Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Tirsdag 3. marts 2015
Annoncepriser / Kontakt  

Lad ATEA-eksperter klare IT-løsningen
20. februar 2011 / Virksomheder / Af Henrik Fougt hf@jernindustri.dk
Print Tip Debat
For rigtigt mange virksomheder ligger der en stor omkostning i at have egen IT-afdeling, og for de mindre virksomheder er det nærmest umuligt at have alle IT-kompetencerne i huset. Outsourcing kan være en attraktiv løsning både økonomisk og miljømæssigt.
EDB
Store koncerner har for længst outsourcet en lang række IT-funktioner for at få den optimale hjælp for pengene. Deres foretrukne leverandør er den landsdækkende virksomhed ATEA. Vi har besøgt ATEA for at finde ud af, hvad det er de store virksomheder har glæde af og samtidig undersøge om mindre virksomheder kan høste samme fordel. Vi har fået en snak om sikkerhed, abonnementsløsninger og miljø.
IT chefens bedste ven
- I rigtigt mange virksomheder er holdningen til IT, at det bare er noget der skal virke. Det gælder netværket, pc’er, bærbare pc’er, Ipads, smartphones, og hvad der nu ellers er af enheder i en virksomhed. Det er den ydelse, vi leverer.
Vi sørger for, at udstyret leveres med de ønskede programmer installeret og afprøvet. Det skal virke fra starten af, så medarbejderen har det rigtige værktøj fra dag ét. Det er det, vi leverer i form af hardware, services og skarpe priser, beretter Søren Thorhauge, der er business manager for det som Altea kalder DLM, Device Lifecycle Management.
- Typisk er vores aftaler skruet sådan sammen, at virksomhederne definerer, hvilke muligheder medarbejderne kan vælge imellem. Tidligere var der typisk blot få muligheder at vælge imellem, fordi virksomhederne ønskede et enkelt system, men på det seneste oplever vi et behov for flere valgmuligheder.
De forskellige jobfunktioner har jo typisk ikke samme behov, og det tages der i dag højde for, selvom der fortsat er mange organisationer, der foretrækker standardiserede løsninger, uddyber Søren Thorhauge.
Brugt udstyr købes tilbage
Atea er kendt for at være leverandør til større virksomheder som Codan, Rambøll, Novo, SKAT og DONG, men mener selv, at deres løsninger i lige så høj grad tiltaler små og mellemstore virksomheder:
Fortsættes...
1
2
 
Side 1 af 2
 
 
Vis originalbillede
Salgschef Marlene Sylvester-Hvid fra Atea inviterer små og mellemstore virksomheder til at høste samme fordel ved IT-sourcing som de store virksomheder.
 Læs også...
13. december 2011
Vi skal ikke være bange for konkurrence
2. september 2011 kl. 9:00
Andresen Towers ansætter teknisk direktør
8. august 2011 kl. 13:00
Revolutionerende vindmølletårn fra Ib Andresen Industri
6. april 2011 kl. 8:00
Konsulentfirma outsourcer urentabel produktion
15. marts 2011 kl. 17:00
Atea henter outsourcing-specialist
30. november 2010 kl. 11:00
iPad indtager erhvervslivet
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk