Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Thursday 24 April 2014
Advertising / Contact  

Lad ATEA-eksperter klare IT-løsningen
20 February 2011 / Virksomheder / Af Henrik Fougt hf@jernindustri.dk
Print Tip Debat
For rigtigt mange virksomheder ligger der en stor omkostning i at have egen IT-afdeling, og for de mindre virksomheder er det nærmest umuligt at have alle IT-kompetencerne i huset. Outsourcing kan være en attraktiv løsning både økonomisk og miljømæssigt.
EDB
Store koncerner har for længst outsourcet en lang række IT-funktioner for at få den optimale hjælp for pengene. Deres foretrukne leverandør er den landsdækkende virksomhed ATEA. Vi har besøgt ATEA for at finde ud af, hvad det er de store virksomheder har glæde af og samtidig undersøge om mindre virksomheder kan høste samme fordel. Vi har fået en snak om sikkerhed, abonnementsløsninger og miljø.
IT chefens bedste ven
- I rigtigt mange virksomheder er holdningen til IT, at det bare er noget der skal virke. Det gælder netværket, pc’er, bærbare pc’er, Ipads, smartphones, og hvad der nu ellers er af enheder i en virksomhed. Det er den ydelse, vi leverer.
Vi sørger for, at udstyret leveres med de ønskede programmer installeret og afprøvet. Det skal virke fra starten af, så medarbejderen har det rigtige værktøj fra dag ét. Det er det, vi leverer i form af hardware, services og skarpe priser, beretter Søren Thorhauge, der er business manager for det som Altea kalder DLM, Device Lifecycle Management.
- Typisk er vores aftaler skruet sådan sammen, at virksomhederne definerer, hvilke muligheder medarbejderne kan vælge imellem. Tidligere var der typisk blot få muligheder at vælge imellem, fordi virksomhederne ønskede et enkelt system, men på det seneste oplever vi et behov for flere valgmuligheder.
De forskellige jobfunktioner har jo typisk ikke samme behov, og det tages der i dag højde for, selvom der fortsat er mange organisationer, der foretrækker standardiserede løsninger, uddyber Søren Thorhauge.
Brugt udstyr købes tilbage
Atea er kendt for at være leverandør til større virksomheder som Codan, Rambøll, Novo, SKAT og DONG, men mener selv, at deres løsninger i lige så høj grad tiltaler små og mellemstore virksomheder:
Continues...
1
2
 
Page 1 of 2
 
 
Show original picture
Salgschef Marlene Sylvester-Hvid fra Atea inviterer små og mellemstore virksomheder til at høste samme fordel ved IT-sourcing som de store virksomheder.
 Also read...
13 December 2011
Vi skal ikke være bange for konkurrence
2 September 2011 kl. 9:00
Andresen Towers ansætter teknisk direktør
8 August 2011 kl. 13:00
Revolutionerende vindmølletårn fra Ib Andresen Industri
6 April 2011 kl. 8:00
Konsulentfirma outsourcer urentabel produktion
15 March 2011 kl. 17:00
Atea henter outsourcing-specialist
30 November 2010 kl. 11:00
iPad indtager erhvervslivet
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk