Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Lørdag 25. oktober 2014
Annoncepriser / Kontakt  

Parker køber hydraulikfirma
27. februar 2009 kl. 5:30 / Automation
Print Tip Debat
Transmissionsvirksomheden Parker Hannifin fastholder virksomhedens strategi om opkøb og vækst med erhvervelsen af Legris SA, som producerer komponenter til lav- og højtryksapplikationer inden for hydraulik og pneumatik.
OPKØB
Parker Hannifin fastholder fokus på strategiske opkøb og vækst med opkøbet af Legris SA, som omfatter produktgrupperne Connectic, Transair og Autoline. Legris SA integreres i Parkers Fluid Connectors Group med hovedkvarter i Rennes, Frankrig.
Virksoheden er en førende producent af komponenter til lav- og højtryksapplikationer inden for hydraulik og pneumatik. Produkterne bliver typisk anvendt i automotive processer, transportudstyr, landbrugsmaskiner, fødevareforarbejdning, samt bygge- og marineindustrien.
Ved opkøbet styrker transmissionsvirksomheden sin positionering globalt på det pneumatiske og hydrauliske marked, som er inde i en øget konkurrence. Legris’ innovative produkter og systemer bliver i stor udstrækning solgt og markedsført via et etableret distributionsnetværk, og udbygger opkøberens evne til at tilbyde sine kunder et bredt produktprogram indenfor hydraulik og pneumatik.
Legris SA har cirka 1.800 medarbejdere, 10 produktionsenheder og et globalt netværk af 25 internationale salgskontorer. Legris har siden 1995 været repræsenteret på det danske marked og i 2008 vandt de Børsens prestigefyldte Gazellepris som anerkendelse for vækst og høj performance.
I januar 2009 blev aktiviteterne i Legris flyttet til Parker Hannifin Danmark A/S, hvor man i dag drager nytte af hinandens kompetencer. Komplementære produkter og geografisk tilstedeværelse forenet med kulturelle ligheder mellem de to forretningsområder varsler godt for alliancens fremtidige virke.
Virksomheden fortsætter her og nu som en selvstændig forretningsenhed, men vil i løbet af foråret blive integreret i Parker Hannifin Danmark A/S, så synergien mellem de to forretningsområder i endnu højere grad kan udnyttes
mola
 
 
Vis originalbillede
 Læs også...
11. maj 2012 kl. 10:45
Parker opkøber Olaer Group
11. september 2009 kl. 9:15
ParkerStore hos Boldsen
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk