23948sdkhjf

SCA høster international hygiejnehæder

Den globale virksomhed på hygiejneområdet og ejere af Edet og Tork mærkerne, SCA, kom ind på førstepladsen i den overordnede kategori, Tissue, og i kategorien Ansvarlig fiberudvinding på WWF’s indeks over Miljøvenlige Papirvirksomheder (EPI) 2011.
Virksomheden høster anerkendelse for gennemsigtighed og åbenhed i forbindelse med information om virksomhedens miljøforhold.

- Ved at tillade evaluering af virksomhedens miljødata, viser SCA, at de tager miljøet og deres sociale ansvar alvorligt, siger Emmanuelle Neyroumande, leder af WWF Internationals globale indsats på træmasse- og papirområdet.

- Det er et bevis for og en anerkendelse af, at vores mangeårige indsats og strategier for bæredygtighed og udvinding af råmaterialer, samt vores bidrag til at imødekomme de globale udfordringer, er på rette spor. I SCA er vi stolte over, at vores europæiske papirvirksomhed scorer Bedst overordnet og Bedst på ansvarlig fiberudvinding på WWF’s Miljøvenlige Papirvirksomheder Indeks 2011. Vi har afsat store interne ressourcer på løbende at forbedre vores fodaftryk i miljøet, siger Sune Lundin, Præsident for AFH Professional Hygiene Europe. Dette vil motivere vores medarbejdere til at gennemføre yderligere forbedringer på bæredygtighedsområdet.

WWF har netop lanceret det andet WWF Miljøvenlige Papirvirksomheder Indeks i 2011, som er en vurdering af papirproducenters fodaftryk i miljøet. I denne runde af indekset har 19 globale producenter af papir, husholdningspapir og emballage tilladt WWF at gennemgå deres globale papirproduktion i forhold til en række miljø-nøglekriterier, som fibre stammende fra ansvarlig skovdrift, ren produktion og offentlig rapportering.

mola
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078