23948sdkhjf

Eksportseminar om Centraleuropa

Eksportrådet belyser på tre eksportseminarer i Jylland i marts de centraleuropæiske markeder som Polen, Slovakiet, Tjekkiet og Ungarn.
Danske virksomheder, der overvejer mulighederne for eksport til de centraleuropæiske markeder, får nu lejlighed til at hente gode råd og vejledning om markedsmulighederne, når rådgivere fra Eksportrådet i Centraleuropa, en repræsentant fra Nordea og repræsentanter fra danske virksomheder, der har erfaringer med eksport til regionen stiller på til eksportseminarer i Jylland. Det sker, når Eksportrådet afholder eksportseminarer i henholdsvis Aalborg den 20. marts, i Silkeborg den 21. marts, og sluttelig i Vejle den 22 marts.

Eksportrådet peger på, at der er et stort potentiale for vækst og afsætning af danske løsninger og produkter i flere lande i Centraleuropa. Generelt stiger forbrugernes købekraft, og de efterspørger i stigende omfang kvalitetsvarer. Også efterspørgslen efter flere energieffektive løsninger, grøn energi og investeringer i infrastruktur er voksende.mola
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094