23948sdkhjf

Bor med løs top

Sandvik Coromant lancerer nyt bor med løs top – CoroDrill 870. Den løse top kan hurtigt kan udskiftes, og maksimerer den aktive bearbejdningstid.
Leverandøren og specialisten i skærende værktøjer og værktøjssystemer, Sandvik Coromant, lancerer en helt ny type bor med udskiftelig top. CoroDrill 870 er udviklet til det mellemliggende hultoleranceområde IT9–IT10. Med CoroDrill 870 indfrier værktøjsproducenten kundernes krav om mindre tidsforbrug og forbedret ydelse og omkostninger pr. produceret hul.

Denne innovative, nye generation af bor kan skræddersys med henblik på at optimere applikationer i kraft af flere forskellige diameterudvalg, trinløsninger og længdemuligheder. Resultatet er yderst effektivt fremstillede huller af højeste kvalitet, der dermed også er optimalt forberedt til eventuelle efterfølgende operationer.

En nydesignet unik og meget sikker kobling mellem borekrop og den løse top sikrer fremragende driftssikkerhed og præcision, ligesom den hurtige og enkle procedure ved skift af toppen er med til at maksimere den aktive bearbejdningstid. Udskiftningsproceduren kan nemlig udføres, mens værktøjet sidder i holderen, hvorfor man sparer værdifuld tid. Derudover giver CoroDrill 870’s fantastiske skærkantgeometri og borets spånkanal et pålideligt skæreforløb med optimeret spånkontrol, høj tilspænding og lang, driftssikker værktøjslevetid.

CoroDrill 870 fås i diametre fra 12 til 20,99 mm (0,472 til 0,826 tommer) og i længder på 3xD og 5xD som standard. Den første pakke, der sendes på markedet, har fokus på ISO-P området (stål).mola

Yderligere information:

Sandvik Coromant

4346 5151
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.075