Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Tirsdag 23. december 2014
Annoncepriser / Kontakt  

Mærsk får ny leverandør af rørfittings
4. marts 2008 kl. 9:00 / Proces
Print Tip Debat
Parker Instrumentation har underskrevet en femårsaftale som primær leverandør i Danmark af rørfittings til det internationale olie- og gasselskab Mærsk Olie og Gas A/S.
Samarbejde
Aftalen er gældende til 2012, og markerer begyndelsen til en ny fase i forholdet mellem de to selskaber og forventes at bane vejen for selskabernes fremtidige globale samarbejde.
Til støtte for aftalen har Parker Hannifin Danmark A/S åbnet et nyt produktcenter i Esbjerg, som er placeret tæt på Mærsks hovedkvarter og midt i regionens offshore industri. Centret vil levere direkte til Mærsk, som herved vil drage fordel af en kort og hurtigt reagerende forsyningskæde.
Den nye aftale omfatter forsyningen af A-Lok klemringsfittings, men centret modtager allerede forespørgsler vedrørende en lang række komponenter, bl.a. den nye generation af manifold og ventiler med høj driftssikkerhed, som er udviklet og fremstillet i Parker Instrumentations hovedkvarter i Barnstaple i Storbritannien.
- En kortere og mere stram forsyningskæde spiller en stigende rolle for vores kunder, Vi er allerede i besiddelse af en global forsyningskæde til støtte for nøgleområder i offshore industrien. Denne nye nærhedsstrategi går et skridt videre og gør det muligt for os at tilbyde en hurtigt reagerende service samtidig med, at det hjælper vores kunder med at forenkle deres indkøb og rationalisere deres lagerbeholdning, siger Dorthe Pedersen fra Parker Instrumentation Danmark
mola
 
 
Vis originalbillede
Parker Hannifin Danmark A/S har i forbindelse med aftalen åbnet et nyt produktcenter i Esbjerg.
 Læs også...
11. september 2009 kl. 9:15
ParkerStore hos Boldsen
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk