Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Thursday 24 April 2014
Advertising / Contact  

Mærsk får ny leverandør af rørfittings
4 March 2008 kl. 9:00 / Proces
Print Tip Debat
Parker Instrumentation har underskrevet en femårsaftale som primær leverandør i Danmark af rørfittings til det internationale olie- og gasselskab Mærsk Olie og Gas A/S.
Samarbejde
Aftalen er gældende til 2012, og markerer begyndelsen til en ny fase i forholdet mellem de to selskaber og forventes at bane vejen for selskabernes fremtidige globale samarbejde.
Til støtte for aftalen har Parker Hannifin Danmark A/S åbnet et nyt produktcenter i Esbjerg, som er placeret tæt på Mærsks hovedkvarter og midt i regionens offshore industri. Centret vil levere direkte til Mærsk, som herved vil drage fordel af en kort og hurtigt reagerende forsyningskæde.
Den nye aftale omfatter forsyningen af A-Lok klemringsfittings, men centret modtager allerede forespørgsler vedrørende en lang række komponenter, bl.a. den nye generation af manifold og ventiler med høj driftssikkerhed, som er udviklet og fremstillet i Parker Instrumentations hovedkvarter i Barnstaple i Storbritannien.
- En kortere og mere stram forsyningskæde spiller en stigende rolle for vores kunder, Vi er allerede i besiddelse af en global forsyningskæde til støtte for nøgleområder i offshore industrien. Denne nye nærhedsstrategi går et skridt videre og gør det muligt for os at tilbyde en hurtigt reagerende service samtidig med, at det hjælper vores kunder med at forenkle deres indkøb og rationalisere deres lagerbeholdning, siger Dorthe Pedersen fra Parker Instrumentation Danmark
mola
 
 
Show original picture
Parker Hannifin Danmark A/S har i forbindelse med aftalen åbnet et nyt produktcenter i Esbjerg.
 Also read...
11 September 2009 kl. 9:15
ParkerStore hos Boldsen
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk