23948sdkhjf

Steel Coating i vækst på store emner

Især behandling af store emner i både stål og aluminium har holdt medarbejderne hos den østjyske pulverlakeringsvirksomhed godt beskæftiget siden efteråret.
Den stigende ordretilgang på store emner er fordelt på både maskin-, bygge- og transportsektoren. Det giver forhåbninger om et godt 2014, og gerne en mere jævnt fordelt ordretilgang, siger direktør Carsten Møller:

"Vi er en typisk underleverandør, og der vil altid være udsving i aktivitetsniveauet. Sidste år havde vi ikke meget at lave i en rum tid efter sommerferien, og det kan mange andre nikke genkendende til. Til gengæld har vi haft en ganske fornuftig tilgang af ordrer siden efteråret, og det ser stadig lovende ud", fortæller direktøren.

Han glæder sig over, at det er de helt store emner, der kommer flere af end tidligere, selvom det giver specielle udfordringer:

"Vi har stået med konstruktioner på halvanden ton, hvor vi lige skulle tænke os om en ekstra gang. De er ikke lette at transportere rundt i produktionen, slet ikke når længden samtidig er tæt på de maksimale 9 meter vores anlæg kan klare. Vi har dog fundet en løsning hver gang, selvfølgelig", siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14